Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Της πουτάνας, γίνεται ! :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
γράφε με μικρά Ελληνικά ........................

Δεν ξέρει η Κελλυ αλοδαπαgr!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
από πού ξετρύπωσες εσύ ψάρακα; λες τόση ώρα να λέμε βλακείες; φυσικά και είναι σούπερ το κελλάκι μας! ενδιαφέρεσαι; πάρε νούμερο στην ουρά!   ;)
νούμερο 2012... :2funny: :2funny: τι κάνεις παίκτη μου??

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Αγαπητέ μου, βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και με συκοφαντείτε ασυστόλως δίχως πρόδηλη αιτία.

Εγώ αναφέρθην εις την αποτυχημένη στύση του φίλτατου stam και προβληματίσθην δια το αναπάντεχο στυτικόν του πρόβλημα. Κι όμως συνέβη και τούτο με την Κέλλυ... κι όμως! Μετά τούτου, ουδέν ενδεχόμενον μπορεί να αποκλεισθεί, ακόμη και η πιθανότης να είμαι κίναιδος εις το βάθος.

Παρακαλείσθε να σταματήσετε την άκρατην συκοφάντια μέχρις ότου προσκομίσετε τεκμήρια που να αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η κατηγορία εις το πρόσωπόν μου ευσταθεί.

Ευτυχείτε
ξεφευγειιιιιιιις......μαζεψουυυυυυυυ λεμεεεεεεεεε......
προσεχε πως μιλας στον PADRON.....θα στην κοψω την γλωσσα και θα στην δωσω να την φας....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ο.Κ Ώς είδος, έχουμε έγκέφαλο μεγάλου μεγέθους καί , ώς έκ τούτου, μιλάμε για τα καλά μας, έξυμνούμε τή διανοητική μας πρόοδο, τήν ίδιοφυϊα μας πού άναδεικνύεται άπό τίς έφευρέσεις μας, καί τήν λαμπρότητα τής συνείδησης σου...........

Ομως, είσαι όντως το άνώτερο επίτευγμα της ζωής?
Ή μήπως είσαι άπλά ένας νεαρούλης  που εύλογάει τα γένια του περισσότερο άπό όποιονδήποτε άλλον !!!!

Επειδή δε γνωριζόμαστε, σε δικαιολογώ που δεν κατάλαβες ότι κάνω πλάκα και επίτηδες έγραψα σε μια γλώσσα όχι και τόσο οικεία σε μένα, προς επιβεβαιώση της χαλαρής διαθέσεως μου.

Στο φιλοσοφικής φύσεως ερώτημά σου, απαντώ ως εξής: όλοι οι νέοι άνθρωποι που έχουνε κάποιες φιλοδοξίες και στόχους στη ζωή τους (επειδή ενδεχομένως νιώθουν ικανοί και ευφυείς), εμφανίζουν κάποια έπαρση ορισμένες στιγμές, η οποία σαφώς και δεν τους κολακεύει.

Εγώ προσωπικά το αναγνωρίζω αυτό στον εαυτό μου, αν σε ενοχλεί με συγχωρείς. Δέχομαι την κριτική σου καλοπροαίρετα, ας χαλαρώσουμε λίγο...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Εμένα από τότε που με πήδηξε ο κάτοικος Φυλής και μου έφαγε τη σειρά, με έστειλε στην κατηγορία "όχι πια σεξ....μόνο φίλοι" σνιφ-σνιφ-σνιφ,οι μαι !!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
Επειδή δε γνωριζόμαστε, σε δικαιολογώ που δεν κατάλαβες ότι κάνω πλάκα και επίτηδες έγραψα σε μια γλώσσα όχι και τόσο οικεία σε μένα, προς επιβεβαιώση της χαλαρής διαθέσεως μου.

Στο φιλοσοφικής φύσεως ερώτημά σου, απαντώ ως εξής: όλοι οι νέοι άνθρωποι που έχουνε κάποιες φιλοδοξίες και στόχους στη ζωή τους (επειδή ενδεχομένως νιώθουν ικανοί και ευφυείς), εμφανίζουν κάποια έπαρση ορισμένες στιγμές, η οποία σαφώς και δεν τους κολακεύει.

Εγώ προσωπικά το αναγνωρίζω αυτό στον εαυτό μου, αν σε ενοχλεί με συγχωρείς. Δέχομαι την κριτική σου καλοπροαίρετα, ας χαλαρώσουμε λίγο...

Για άρχή χρειάζεται νά έχεις κοινή λογική νομίζω.... ή ίστορία τής άνθρώπινης ήλιθιότητας βασίζεται σέ έπιτεύγματα άνθρώπων πού άψήφησαν τούς νόμους της κοινής λογικής.......

Τά σέβη μου !!!!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ξεφευγειιιιιιιις......μαζεψουυυυυυυυ λεμεεεεεεεεε......
προσεχε πως μιλας στον PADRON.....θα στην κοψω την γλωσσα και θα στην δωσω να την φας....

Κέλλυ για πλάκα το έγραψα. Με ξέρεις εμένα να μιλάω "καθαρεύουσα"; anyway, όταν ξεκινά κάποιος μια πλάκα, πρέπει να δέχεται και την απάντηση.

Γνώμη μου...

Μη μου μου κόψεις τη γλώσσα γιατί θα αυτοκτονήσω!  :P

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Guten Abend!

δηλαδής......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ! στη γερμανική, ετοιμάζομαι για το μέλλον!

πως είστε ανεπανάληπτο πλάσμα;
εσείς υπέροχοι κύριοι;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Πως λένε στη Γερμανική  "Χύσε πασά μου¨"?

Μη μας πάρουν και για αμόρφωτους!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Guten Abend!

δηλαδής......

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ! στη γερμανική, ετοιμάζομαι για το μέλλον!

πως είστε ανεπανάληπτο πλάσμα;
εσείς υπέροχοι κύριοι;

Καλησπέρα osie.0909. Μια χαρά είμαστε, παρατρίχα γλίτωσα να μου κόψει τη γλώσσα η Κέλλυ προ ολίγων λεπτών, αλλά τη γλίτωσα! Κατά άλλα όλα καλά, εσύ;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.091
Πόντοι
22.785
Κέλλυ για πλάκα το έγραψα. Με ξέρεις εμένα να μιλάω "καθαρεύουσα"; anyway, όταν ξεκινά κάποιος μια πλάκα, πρέπει να δέχεται και την απάντηση.

Γνώμη μου...

Μη μου μου κόψεις τη γλώσσα γιατί θα αυτοκτονήσω!  :P

Λοιπόν άπαντάω καί τέλος.... στίς συμπληγάδες τσακίζεται κανείς, άν έπιμένει στό άνθρώπινο χαρακτηριστικό τής ήλιθιότητας νά παριστάνει το καράβι πού προσπαθεί να τίς περάσει... ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom