Εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινωmia hara ine.....stin dulia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Εγω πριν λιγο ξυπνησα και πινωmia hara ine.....stin dulia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kala kanis agapimu ke egoΕγω πριν λιγο ξυπνησα και πινω!!!
![]()
![]()
![]()
Ετσι μπραβο μωρο μου !!! :-* :-* :-*kala kanis agapimu ke ego![]()
pino
kalimera ke den ehis ia ti na mu zitas signomi moromuΚαλημερα κι απο μενα. Αλεξανδρα μου συγγνωμη για αυτο που θα πω αλλα σημερα εκανα μια ερευνα για τα στουντιο μεσα απο φωτογραφιες και σχολια των παιδιων εδω μεσα. Επισης παρατηρησα τον τροπο που μιλανε τα κοριτσια που ειναι μελη στο σαιτ και κατεληξαστο συμπερασμα οτι σα την Ελενη την Αιγυπτια δεν εχει.Η γυναικα απλα δεν εχει ανταγωνισμο. Θα ειναι η επομενη που θα ακουμπισω τα ωραια μου λεφτουδακια
Ετσι εεεε !!!
Να και εγω,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo moromu mu fiacnis ti kefi
mono mis imaste edo moromu:-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*και σα την Κελλυ δεν έχει και σα την Αλίκη δεν έχει και σα την Άντζελα δεν έχει και σαν την Μαρίνα δεν έχει και σα την Μπέτι δεν έχει και σα την Ελβίρα δεν έχει και σα την Αλεξάνδρα δεν έχει και σα την Γιασμιν δεν έχει .............................
και ούτω καθ εξής,όλος ο "θίασος" στο 104 είναι μοναδικές υπάρξεις!
Δασκαλε............και σα την Κελλυ δεν έχει και σα την Αλίκη δεν έχει και σα την Άντζελα δεν έχει και σαν την Μαρίνα δεν έχει και σα την Μπέτι δεν έχει και σα την Ελβίρα δεν έχει και σα την Αλεξάνδρα δεν έχει και σα την Γιασμιν δεν έχει .............................
ΝΑΙ, Μεγα δασκαλε !!!και σα την Κελλυ δεν έχει και σα την Αλίκη δεν έχει και σα την Άντζελα δεν έχει και σαν την Μαρίνα δεν έχει και σα την Μπέτι δεν έχει και σα την Ελβίρα δεν έχει και σα την Αλεξάνδρα δεν έχει και σα την Γιασμιν δεν έχει .............................
Καλημερα ινδιανε !!!Δασκαλε............
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Την καλημερα μου στις κυριες και τους φιλους του Oriental.
Nατουραλιστική άπεικόνιση.........Καλημερα κι απο μενα. Αλεξανδρα μου συγγνωμη για αυτο που θα πω αλλα σημερα εκανα μια ερευνα για τα στουντιο μεσα απο φωτογραφιες και σχολια των παιδιων εδω μεσα. Επισης παρατηρησα τον τροπο που μιλανε τα κοριτσια που ειναι μελη στο σαιτ και κατεληξαστο συμπερασμα οτι σα την Ελενη την Αιγυπτια δεν εχει.Η γυναικα απλα δεν εχει ανταγωνισμο. Θα ειναι η επομενη που θα ακουμπισω τα ωραια μου λεφτουδακια