sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
καλησπέρα γιατρέ!!!![]()
![]()
εεε....όχι και ψηλός!!!
![]()
![]()
Πως είσαι λαγε? Αρρώστησες?
καλησπέρα γιατρέ!!!![]()
![]()
εεε....όχι και ψηλός!!!
![]()
![]()
Εσενα να δω ποτε θα συναντησω "αγαπητε αντιζηλε".
Αν και νομιζω οτι το "παιχνιδι" το εχουμε χασει και οι τρεις. (+TAFTAAR)
Το Κελλακυ πλεον εχει αλλου μεγαλη αδυναμια (βλεπε ΠΑΝΤΡΟΝ)......
Κακως ομως ανησυχω. Εχει μεγαλη αγκαλια και μας χωραει ολους.
![]()
![]()
![]()
![]()
άστα...Πως είσαι λαγε? Αρρώστησες?
Εσενα να δω ποτε θα συναντησω "αγαπητε αντιζηλε".
Αν και νομιζω οτι το "παιχνιδι" το εχουμε χασει και οι τρεις. (+TAFTAAR)
Το Κελλακυ πλεον εχει αλλου μεγαλη αδυναμια (βλεπε ΠΑΝΤΡΟΝ)......
Κακως ομως ανησυχω. Εχει μεγαλη αγκαλια και μας χωραει ολους.
![]()
![]()
![]()
![]()
για ηρεμησε εσυκαλημερα αντρα μου....
θα ειμαι και την αλλη βαρδια μεχρι της 11....σας περιμενω....εννοειται και ο παντρον μαζι
άστα...![]()
![]()
το συνάχι με έχει ΄πάει μαρούλι...
![]()
![]()
δεν αντέχω άλλο...άσε το βήχα...θέλω φάρμακο!!! μπορείς να μου γράψεις τίποτα?/
Κάτσε σπιτάκι, και αν δεν έχεις υψηλο πυρετο..πηγαινε συντηρητικά.. κάτι για τα συμπτώματα..ότι έχεις στο σπίτι.
Αν και το "φαρμακο" σου δε βλέπω να υπάρχει αυτο το σαβκο...... ;)
Ευτυχώς που είμαι αξιοπρεπής και όχι κλάψας -παραπονιάρης!
Θα το ξεπεράσω..............................
(μετά τις έντεκα)
![]()
![]()
άλλαξε ξαφνικά ρε γμτ...δεν ξέρω...κατάλαβα...οπότε σπιτικά και μόνο σήμερα...εσύ είσαι καλά???
σε ευχαριστώ πολύ!! το ρονάλ κάνει λίγο δουλειά αλλά δεν διαρκεί κ πολύ το αποτέλεσμα...μετά από καμία ώρα είμαι πάλι <<γεμάτος>>...τώρα είμαι στην τρίτη μέρα που με πάει καροτσάκι...συνήθως 5 μέρες δεν κρατάνε αυτές οι εποχιακές ιώσεις??Είναι οι φθινοπωρινες ιώσεις και από την αλλαγή του καιρού. Πάντα θα βλέπεις τον πυρετο (αν και πόσο έχεις). Οτιδήποτε σε παρακεταμόλη (πχ comtrex cold, δυο μαζι όμως, βοηθα και στην αποσυμφόρηση της μυτης). Ολα αυτα τα αντιβηχικα σιρόπια βοηθάνε λιγάκι αλλά όχι πολύ.. Το ίδιο και τα αερολύματα για τη μυτη (ronal, dexarhina spray..κλπ).
Και φυσικά όλα αυτα είναι λόγια του αέρα ..χωρίς κλινική εξέταση απο κοντά..δεν μπορώ να ξέρω..
Απλά στα λέω για να μη στα τρώνε οι κωλογιατροι...![]()
σε ευχαριστώ πολύ!! το ρονάλ κάνει λίγο δουλειά αλλά δεν διαρκεί κ πολύ το αποτέλεσμα...μετά από καμία ώρα είμαι πάλι <<γεμάτος>>...τώρα είμαι στην τρίτη μέρα που με πάει καροτσάκι...συνήθως 5 μέρες δεν κρατάνε αυτές οι εποχιακές ιώσεις??
άστα...![]()
![]()
το συνάχι με έχει ΄πάει μαρούλι...
![]()
![]()
δεν αντέχω άλλο...άσε το βήχα...θέλω φάρμακο!!! μπορείς να μου γράψεις τίποτα?/
artane 5 mg
akineton 4mg
hipnosedon tb
stedon 5 mg
tavor 2,5 mg
vulbegal tb
lexotanil 6 mg
seroquel 400 mg
remeron 45 mg
risperdal 4 mg
atarax 100 mg
saroten tb
φαρμακοποιός ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου?? βέβαια βλέπω λεχοτανυλ, υπνοσθεντόν...δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα...κάτσε να ρωτήσουμε και το γιατρό...σαρουμάν βλέπεις??artane 5 mg
akineton 4mg
hipnosedon tb
stedon 5 mg
tavor 2,5 mg
vulbegal tb
lexotanil 6 mg
seroquel 400 mg
remeron 45 mg
risperdal 4 mg
atarax 100 mg
saroten tb
Είναι οι φθινοπωρινες ιώσεις και από την αλλαγή του καιρού. Πάντα θα βλέπεις τον πυρετο (αν και πόσο έχεις). Οτιδήποτε σε παρακεταμόλη (πχ comtrex cold, δυο μαζι όμως, βοηθα και στην αποσυμφόρηση της μυτης). Ολα αυτα τα αντιβηχικα σιρόπια βοηθάνε λιγάκι αλλά όχι πολύ.. Το ίδιο και τα αερολύματα για τη μυτη (ronal, dexarhina spray..κλπ).
Και φυσικά όλα αυτα είναι λόγια του αέρα ..χωρίς κλινική εξέταση απο κοντά..δεν μπορώ να ξέρω..
Απλά στα λέω για να μη στα τρώνε οι κωλογιατροι...![]()
εσύ μάλλον θες να με στείλεις για νάνι...φαρμακοποιός ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου?? βέβαια βλέπω λεχοτανυλ, υπνοσθεντόν...δεν ξέρω αν είναι κατάλληλα...κάτσε να ρωτήσουμε και το γιατρό...σαρουμάν βλέπεις??