lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
το έχεις νιώσει ποτέ εσύ??καλησπέρα ομορφιά μου...ωραίο πράγμα ο έρωτας...ειδικά άμα είναι αμοιβαίος!!! ;)
το έχεις νιώσει ποτέ εσύ??καλησπέρα ομορφιά μου...ωραίο πράγμα ο έρωτας...ειδικά άμα είναι αμοιβαίος!!! ;)
αλήθεια είναι!!! τι έγινε ρε παιδιά?? όλοι στο σαίτ πήγατε??Άντζελα, μάλλον πρέπει να πας σε μεγαλύτερο πακέτο web hosting το filis104.com, αφού πριν λίγο που μπήκα εμφανίζει μήνυμα "Bandwidth Limit Exceeded"!
καλησπέρα bottom τί κάνεις;.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μου φαίνεται είσαι παρα πολύ ερωτευμένος εννοείτε αγάπη μου που τον έχω νιώσει και εγώτο έχεις νιώσει ποτέ εσύ??
καλά είμαι και εγώ αυτήν την εβδομάδα λέω να επιστρέφω μα δεν είμαι σίγουρη ακόμα.. :-* :-* :-*Μιά χαρά...
Εσύ;...
Πότε επιστρέφεις;...
για σου αγάπη μου καλά είμαι εσύ τι κανεις όλα καλά.Γεια σου Νεφέλη μου τί κάνεις? Ηρθα εγω.. ;)
για σου αγάπη μου καλά είμαι εσύ τι κανεις όλα καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
ναι αμε καλά περάσαμε ωμο μπορεί αύριο να επιστρέφω αθηνα με έχει πίε η τρελα μου τώρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Λιγάκι down... αλλά δεν έχει σημασία..
Πως πέρασες σήμερα? Κατέβηκες στην παρέλαση? Τα είδες από κοντά?
ναι αμε καλά περάσαμε ωμο μπορεί αύριο να επιστρέφω αθηνα με έχει πίε η τρελα μου τώρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ναι και εμενα για να πάμε γκάζι για ποτόΑντε έλα... μας έλειψες... :-*
ναι και εμενα για να πάμε γκάζι για ποτό![]()
![]()
εννοείτε που θα κανονίσουμε να βγούμε πάλι και θα περάσουμε πύο καλύτερα από την αλη φορα..εκεινο το βραδυ...ειχα περασει τελεια... βγαινω και πολυ σπανια...
ελπιζω να το ξαναεπαναλαβουμε...
για σου μωρό μου εννοείτε που να περάσουμε τέλεια γιατί όχι ...Καλημέρα Νεφελίτσα ! περιμένω πότε θα γυρίσεις να' ρθω να τα πούμε πάλι απο κοντά , καί πιστεύω καλύτερα από τις 2 προηγούμενες φορές που ήμουνα κάπως "μουδιασμένος" μαζί σου χωρίς να φταίς εσύ !
καληνύχτα αγόρια.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()