Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πέρα από την πλάκα το γεγονός του εγκλωβισμού που νιώθει ο λαός με βάζει σε σκέψεις σκοτεινές γιατί κάπως έτσι ιστορικά έχει αποδειχτεί γεννιούνται οι χούντες...

Αν συμβει κατι τετοιο τοτε την χουντα(φτου) θα την επιβαλλει ο κοσμος.. Τους βλεπω ολους αυτους μετα τις εννια να μην κυκλοφορουν ουτε στο σαλονι του σπιτιου τους..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Αν συμβει κατι τετοιο τοτε την χουντα(φτου) θα την επιβαλλει ο κοσμος.. Τους βλεπω ολους αυτους μετα τις εννια να μην κυκλοφορουν ουτε στο σαλονι του σπιτιου τους..
τους βλέπεις να μπορούν τώρα?? :jerking: :jerking:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τους βλέπεις να μπορούν τώρα?? :jerking: :jerking:

Οποτε ηδη αρχισε να γεννιεται.. Αλλα αν το καλοσκεφτεις θα δεις οτι την δικη τους χουντα την εχουν επιβαλλει με τον δικο τους τροπο εδω και χρονια.. Απλα ειναι σε πιο εξελιγμενη μορφη..

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τωρα ποιος ξέρει τι λαμογιά κάνατε (τα κορίτσια που ακούνε ελληνικά μάλλον το έκαναν)..και βγήκε το rock δευτερο.. ενώ ήταν πόσες εβδομάδες 1ο στα charts!
Ουδέποτε παίχτηκε rock στο στουντιο! Ουτε καν Bon Jovi! (μαρεσει που εγω ζητουσα maiden... :rockon: :rockon:)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Sarouman γι αυτο αισθανομαι ευλογημενος που ειμαι μοντελο του 72 και εζησα εκεινη την διαχρονικη ροκ που τοτε μεσουρανουσε.. Ωραιοτατα χρονια.. Οπως και για πολλα αλλα βεβαια..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Τωρα ποιος ξέρει τι λαμογιά κάνατε (τα κορίτσια που ακούνε ελληνικά μάλλον το έκαναν)..και βγήκε το rock δευτερο.. ενώ ήταν πόσες εβδομάδες 1ο στα charts!
Ουδέποτε παίχτηκε rock στο στουντιο! Ουτε καν Bon Jovi! (μαρεσει που εγω ζητουσα maiden... :rockon: :rockon:)
Μια μονο φορα παιχτηκαν ροκ μπαλαντες......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον ωρα για αποχωρηση να κανω και τις απαιτουμενες προετοιμασιες για το ταξιδι μου στην ομορφη Θεσσαλονικη..

Να περασετε ομορφα σε οτι και να επιλεξετε.. Θετικη σκεψη και χαμογελο διοτι η ζωη μας ειναι μια και δευτερη ευκαιρια δεν θα υπαρξει :)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλό ταξίδι φίλε adiavroxos ..καλό τριημερο..καλα να περάσεις!

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Οποτε ηδη αρχισε να γεννιεται.. Αλλα αν το καλοσκεφτεις θα δεις οτι την δικη τους χουντα την εχουν επιβαλλει με τον δικο τους τροπο εδω και χρονια.. Απλα ειναι σε πιο εξελιγμενη μορφη..
Ακριβως! Σε κατασταση χουντας ζουμε ηδη και νομιζω σε παγκοσμιο επιπεδο ισχυει αυτο. Η δημοκρατια ειναι απλα ενας τυπικος τιτλος και οχι η πραγματικοτητα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Λοιπον ωρα για αποχωρηση να κανω και τις απαιτουμενες προετοιμασιες για το ταξιδι μου στην ομορφη Θεσσαλονικη..

Να περασετε ομορφα σε οτι και να επιλεξετε.. Θετικη σκεψη και χαμογελο διοτι η ζωη μας ειναι μια και δευτερη ευκαιρια δεν θα υπαρξει :)
να προσέχεις φίλε...καλό ταξίδι...και είμαστε σε επαφή... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Ακριβως! Σε κατασταση χουντας ζουμε ηδη και νομιζω σε παγκοσμιο επιπεδο ισχυει αυτο. Η δημοκρατια ειναι απλα ενας τυπικος τιτλος και οχι η πραγματικοτητα.
μωρό μου δες πάνω αριστερά στην οθόνη...πρέπει να φύγω βρε κουτό...

Alikh

Ιερόδουλη
Εγγρ.
3 Φεβ 2011
Like
0
Αγορακια μου γλυκα πρεπει να αποχωρησω.Παω να κανω τα δικα μου. Φιλακια σε ολους. Καλο τριημερο αδιαβροχε! :-* :-* :-*

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16

Καλό ταξίδι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom