Οχι ολοι..δεν νομιζω! Καλημερα λαγαρε!Αν και πιστευω οτι για γιαουρτια θα πηγαν στην παρελαση και οχι για μπουτακια...![]()
για γιαουρτομένα μπουτακια ίσως;;;
Οχι ολοι..δεν νομιζω! Καλημερα λαγαρε!Αν και πιστευω οτι για γιαουρτια θα πηγαν στην παρελαση και οχι για μπουτακια...![]()
νοστιμότατα θα ναι...για γιαουρτομένα μπουτακια ίσως;;;
Οχι, παπανδρεου γιαουρτλου!νοστιμότατα θα ναι...παπανδρέου αλά πολίτα!!!
![]()
![]()
![]()
καλημέρα αντιστασιακό λιοντάρι!!!
καλημερίζω τον ξανθό άγγελο!!! τι κάνεις ομορφιά μου?? είσαι καλά??Οχι, παπανδρεου γιαουρτλου!![]()
Καλημερα γειτονα!
Kαλημερα αγαπητε μου, lagonisian !!!καλημέρα αντιστασιακό λιοντάρι!!!![]()
ανταποδίδω τις ευχές!!! άμα δείτε η παρέλαση καθυστερεί γιατί γίνονται μικροεπεισόδια!!!Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σε ολους και σε ολες !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θες να....αγαπηθούμε???Kαλημερα αγαπητε μου, lagonisian !!!![]()
![]()
;) ;) ;)
Παπανδρεου, τσου τσου μπερντε !!!Οχι, παπανδρεου γιαουρτλου!![]()
Καλημερα γειτονα!
Καλημερα μωρο μου! Σημερα ειμαι καλα!! :-* :-*καλημερίζω τον ξανθό άγγελο!!! τι κάνεις ομορφιά μου?? είσαι καλά??
χαίρομαι αφάνταστα!!! παιδιά αναβάλλεται η παρέλαση...γίνονται τρομερά επεισόδια!!! αποχώρησε ο προέδρος της δημοκρατίας!!!Καλημερα μωρο μου! Σημερα ειμαι καλα!! :-* :-*
Καλημερα κ απο μενα λιονταρακι!Καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, σε ολους και σε ολες !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
και που να δεις το απόγευμα!!! ;) ;) ;) ;)Καλημερα μωρο μου! Σημερα ειμαι καλα!! :-* :-*
Σιγα που θα γινοταν παρελαση... Η θεσσαλονικαρα αντεδρασε...!χαίρομαι αφάνταστα!!! παιδιά αναβάλλεται η παρέλαση...γίνονται τρομερά επεισόδια!!! αποχώρησε ο προέδρος της δημοκρατίας!!!
είναι γνωστά τα αναρχικά στοιχεία της σαλόνικας!!! μήπως είσαι ένα από αυτά???Σιγα που θα γινοταν παρελαση... Η θεσσαλονικαρα αντεδρασε...!
Καλημερα κ απο μενα λιονταρακι!![]()