Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 90 άτομα (0 μέλη και 90 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ναι....αυτο μου το αναγνωριζω....
ναι....θυμυσε μου ποσο υπεροχο αριστουργημα ειμαι....

ουπθ....παρασηρθηκα παλι....
[move]"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ"[/move]
[move]Η αυτογνωσία σας τσακίζει κόκαλα κuρια  κελλυ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:[/move]
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Το παλιο μου ΝΙΚ ειναι αυτο που βλεπεις τωρα  :rolleyes:

Μετα μεταλλαχθηκα σε πολυσχιδη προσωπικοτητα βαζοντας και αβαταρ με την αφεντομουτσουναρα μου, με τα πατομπουκαλα, την σαπιοκοιλια και την καραφλα και μετα εγινα Δημητρηςς μεχρι που ξαναγυρισα στο πατροπαραδοτο ΑΧΑΧΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑ  :dancing:

Πλακα κανω, το αρχικο μου νικ ειναι αυτο που βλεπεις, το αλλο ηταν κλωνος που εμεινε....
και δεν σου κανει εντυπωση που εγω θυμαμαι και τα δυο σου νικ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[move]Η αυτογνωσία σας τσακίζει κόκαλα κύρια  κελλυ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:[/move]

ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΜ ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :birdman: :birdman: :birdman:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΜ ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :birdman: :birdman: :birdman:
Μην παίρνεις αέρα  :birdman:  είπαμε είσαι ο κούκλος εσυ  :birdman: αλλά η μάχη δεν χάθηκε  :birdman:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
[move]Η αυτογνωσία σας τσακίζει κόκαλα κuρια  κελλυ  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move]ωφειλω να ομολογησω οτι σημερα ειμαστε υπεροχοι.....σπαμε κοκαλα....[/move]

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΜ ΕΦΟΣΟΝ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ  :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  :birdman: :birdman: :birdman:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ελιωωωωωωωωωσααααααααααααααααααα......κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωω........

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
γεια σου και σενα υπεροχε ανθρωπε.....

μη με γελουν τα ματια μου???
αλλαγες βλεπω....

και άντες...αν οφείλω μια εξήγηση και αν θες να διαβάσεις, πολλά τα αν....
η φράση της αλλαγής ξεκίνησε σαν αστείο στο μυαλό μου αλλά στην πορεία γνώρισα μια κοπελιά που με τράβηξε το παρουσιαστικό της. όταν όμως την γνώρισα λίγο παραπάνω μου τράβηξε την προσοχή και λίγο μετά με μαγνήτισε ο χαρακτήρας της. Δεν ήταν επίκεντρο του ενδιαφέροντος  μου πλέον οι ερωτικές της επιδόσεις αλλά... όσο την γνώριζα τόσο μεγάλωνε (ει) ο θαυμασμός που της τρέφω. Με έκανε να γελάσω, να νιώσω θλίψη, να συγκινηθώ, να μου πει δυό λόγια που τα κράτησα, τα πήρα μαζί μου σαν δώρο ζωής.  Λέγοντας αγνή φυσικά δεν εννοώ  στο κορμί μα στο πνεύμα και την ψυχή της, από αυτή τη ψυχή που μου χάρισε λίγο από τη καλοσύνη της και εγώ σαν αντάλλαγμα που ποτέ δεν ζήτησε της έδωσα λίγο από την καρδιά μου. αν είσαι περίεργη και θέλεις να την γνωρίσεις, αυτή τη σπουδαία γυναίκα...πήγαινε σε ένα καθρέφτη και υποκλίσου στο μεγαλείο σου.  

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
και άντες...αν οφείλω μια εξήγηση και αν θες να διαβάσεις, πολλά τα αν....
η φράση της αλλαγής ξεκίνησε σαν αστείο στο μυαλό μου αλλά στην πορεία γνώρισα μια κοπελιά που με τράβηξε το παρουσιαστικό της. όταν όμως την γνώρισα λίγο παραπάνω μου τράβηξε την προσοχή και λίγο μετά με μαγνήτισε ο χαρακτήρας της. Δεν ήταν επίκεντρο του ενδιαφέροντος  μου πλέον οι ερωτικές της επιδόσεις αλλά... όσο την γνώριζα τόσο μεγάλωνε (ει) ο θαυμασμός που της τρέφω. Με έκανε να γελάσω, να νιώσω θλίψη, να συγκινηθώ, να μου πει δυό λόγια που τα κράτησα, τα πήρα μαζί μου σαν δώρο ζωής.  Λέγοντας αγνή φυσικά δεν εννοώ  στο κορμί μα στο πνεύμα και την ψυχή της, από αυτή τη ψυχή που μου χάρισε λίγο από τη καλοσύνη της και εγώ σαν αντάλλαγμα που ποτέ δεν ζήτησε της έδωσα λίγο από την καρδιά μου. αν είσαι περίεργη και θέλεις να την γνωρίσεις, αυτή τη σπουδαία γυναίκα...πήγαινε σε ένα καθρέφτη και υποκλίσου στο μεγαλείο σου.  

Συνημμένα

• respect-046.gif
    respect-046.gif
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom