TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ουτε εγω μπορω να μπω...ρε συ προσπαθώ να μπω στο σάιτ του 104 και δεν ανοίγει...φταίει η σύνδεση μου ή έχει πρόβλήμα το σάιτ...??μπορείς να τσεκάρεις μια...??
ουτε εγω μπορω να μπω...ρε συ προσπαθώ να μπω στο σάιτ του 104 και δεν ανοίγει...φταίει η σύνδεση μου ή έχει πρόβλήμα το σάιτ...??μπορείς να τσεκάρεις μια...??
τόσο καιρό σου λέω να κάεις δίαιτα, αλλά δεν ακούς...και να τα αποτελέσματα...είμαι εγώ μέσα και δεν χωράει άλλον.
Εγώ σε κάποια φάση που το είδα 9 στα 12, ήμουνα έτοιμος να δακρύσω.
Πλάκα κάνω. Ήξερα ότι θα πέσει, πάντα έτσι γίνεται, γιατί οι κριτικές πρώτα διαβάζονται από αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται και μετά από όλους τους άλλους...Δε θεωρώ ότι είναι και η τέλεια κριτική, αλλά κινείται στη σωστή κατεύθυνση bottom.
Να σε ρωτήσω κάτι; Έτσι μεταξύ μας... Ασχολείσαι πολύ μαζί μου, πράγμα που με "συγκινεί". Μου έχεις κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια ή έτσι κάνεις γενικά;
Αν πάντως ψάχνεις για γιο να του αφήσεις την "κληρονομιά" σου σε αυτό το χώρο, κανένα πρόβλημα...μπαμπά!
τόση επισκεψιμότητα έχει που κράσαρε??ουτε εγω μπορω να μπω...
τώρα κ γω...κάτι θα έκανε η άντζελα...Μπηκα κανονικα.......
Διέγραψα τα σχόλια...Άμα την βρίσκεις έτσι να σου πω εγώ όχι
Τα διέγραψα...Μιά ιδιαιτέρως επιλεκτική ευαισθησία, βλέπω να φανερώνετε, εξοχΩτατε κύριε, στις Φιλολογικές παρατηρήσεις σας!
Διέγραψα τα σχόλια...
Καλά μην αγχώνεσαι και να μην τα διέγραφες δεν τρέχει κάτιΤα διέγραψα...
Μου άρεσε που μου απάντησες όμορφα στα σχόλια που σου έκανα και ''κουβέντα''στην ''κουβέντα'' σε συμπάθησα...
θα κλαψωΤώρα,πάει...Τελείωσε...
Ξαναγραψτα..........
Καληνύχτα καλέ μου φίλε και σε εσένα καληνύχτα και καλή εβδομάδα. ;)Καπου εδω θα σας αφησω
καληνυχτα και καλη εβδομαδα.
Έχεις χαιρετίσματα από τον Θανάση…δεν ενδίδει λέει ακόμαΑσε καλυτερα!