lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
όχι και μαύρο πρόβατο....εσύ?? είσαι ένα περήφανος γυπαετός που μας κοιτάς και μας προστατεύεις από ψηλα!!το ειδα > αφου ειμαι το μαυρο προβατο πια
όχι και μαύρο πρόβατο....εσύ?? είσαι ένα περήφανος γυπαετός που μας κοιτάς και μας προστατεύεις από ψηλα!!το ειδα > αφου ειμαι το μαυρο προβατο πια
αμα εχει δουλεια δεν κοιτας αν ειναι κυριακη ;)Οσο βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο καλα ειμαστε Εργασια κυριακατικα?
Πάλι άρχισες εσύ λέγε τι χάρη θέλεις?όχι και μαύρο πρόβατο....εσύ?? είσαι ένα περήφανος γυπαετός που μας κοιτάς και μας προστατεύεις από ψηλα!!
επισης καλο μεσημερι...Σωστοτατο.. Καλο μεσημερι και να περασε ομορφα σε οτι κι αν κανετε
για τόσο ποταπό με έχεις??? εγώ ο κατ'εξοχήν ανιδιοτελής χαρακτήρας?? απλά λέω τις αλήθειες...οι οποίες είναι συμπαντικά κατοχυρωμένες...αμα εχει δουλεια δεν κοιτας αν ειναι κυριακη ;)Πάλι άρχισες εσύ λέγε τι χάρη θέλεις?
Καλά είμαι αλλά βαριέμαι πολύ :- έχω και δουλεία αύριο πρωί…εσύ καλά είσαι?Γεια σου Ταφτααρ. Πως είσαι?
Καλά είμαι αλλά βαριέμαι πολύ :- έχω και δουλεία αύριο πρωί…εσύ καλά είσαι?
Κουράγιο φιλε μου... :-Το παλεύω όσο μπορώ. Από τη μιά με τους γιατρούς της μανας, από την άλλη με την αβεβαιότητα στη δουλειά. Δύσκολα τα πράγματα. Ξεκινάει αύριο εβδομάδα και δεν ξέρω τί θα μού ξημερώσει.
Κουράγιο φιλε μου... :-
Μολις γυρισα.
Καλησπερα
εχεις δρομο εως τα χιλιαΕυχαριστώ & νάσαι καλά! Ας ευχηθούμε καλή εβδομάδα από αύριο και καληνύχτα για σήμερα. Τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε.
Α, μόλις είδα ότι έφτασα τα 100 μηνύματα. Λες να κερδίζω λουκουμάκι? Χαχαχα!
καλησπερα αγαπητε μουΜολις γυρισα.
Καλησπερα
Τιποτα απο τα δυοΚαλησπέρα!
Από δουλειά ή σκαουτινγκ?