Καλημερα και σε σενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και καλη δυναμη !!!kalimera se olous ;) ;) ;) :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντε να ριξει καμμια βροχη, να μην ερχομαι για ποτισμα !!!όχι ακόμα...αλλά τα χει μαζέψει για τα καλά τα σύννεφα....θα γίνει χαμός μάλλον...
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Καλημερα και σε σενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* και καλη δυναμη !!!
Παντα ευγενικη εισαι μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
και γω αυτό παρακαλάω...βαριέμαι να μπαινοβγαίνω για να αλλάζω στάσεις στο πότισμα.., άσε τα έξοδα για την ευδάπ...Αντε να ριξει καμμια βροχη, να μην ερχομαι για ποτισμα !!!
χαχαχαχα !!! Συμφωνω, ασε που σε μενα, πρεπει να υπολογισεις και τα καυσιμα !!!και γω αυτό παρακαλάω...βαριέμαι να μπαινοβγαίνω για να αλλάζω στάσεις στο πότισμα.., άσε τα έξοδα για την ευδάπ...
Γι'αυτο λεω, να αλλαξω σημειο ποτισματος, απο Λαγονησι σε Φυλης !!!
Συμφωνεις ???
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Παντα ευγενικη εισαι μωρο μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalimera....
Εισαι και ευγενικη, εισαι και γελαστη κοπελα !!!
Καλημερα Αλεξανδρα, ειναι καλο το σου ???kalimera....
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ξεκινάς την μέρα σου με αλλά και νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο!!!kalimera....
Εγω το παω, ,μετα και στο τελος !!!ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ξεκινάς την μέρα σου με αλλά και νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο!!!
Λες να εχω προβλημα ???
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ θέλω να για να μοσχοβολάω, ώστε μετά να μπορώ να αγγίξω την παρτενέρ μου χωρίς δισταγμό...θα πιούμε παρέα και να ανοίξει το μάτι και να ανέβει η ενέργεια και μετά θα επιδοθούμε σε ολοήμερο και ολονύχτιο ...νομίζω έτσι πάει...ρώτα κσι τα κορίτσια μας εδώ...Εγω το παω, ,μετα και στο τελος !!!
Λες να εχω προβλημα ???
Καλα, εγω εχω την δικια μου σειρα, γιατι απο βραδις, εχω κανει μπανιο και το πρωι εχω ορμες τρελες για και παει λεγοντας !!!εγώ θέλω να για να μοσχοβολάω, ώστε μετά να μπορώ να αγγίξω την παρτενέρ μου χωρίς δισταγμό...θα πιούμε παρέα και να ανοίξει το μάτι και να ανέβει η ενέργεια και μετά θα επιδοθούμε σε ολοήμερο και ολονύχτιο ...νομίζω έτσι πάει...ρώτα κσι τα κορίτσια μας εδώ...
Την σειρα σου την κανω, οταν θα βγω απο το σπιτι !!!
Καταλαβες φιλε μου !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
ευχής έργον θα ήταν...χαχαχαχα !!! Συμφωνω, ασε που σε μενα, πρεπει να υπολογισεις και τα καυσιμα !!!
Γι'αυτο λεω, να αλλαξω σημειο ποτισματος, απο Λαγονησι σε Φυλης !!!
Συμφωνεις ???
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Καλα, εγω εχω την δικια μου σειρα, γιατι απο βραδις, εχω κανει μπανιο και το πρωι εχω ορμες τρελες για και παει λεγοντας !!!
Την σειρα σου την κανω, οταν θα βγω απο το σπιτι !!!
Καταλαβες φιλε μου !!!
Αντε γεια σας !!!ευχής έργον θα ήταν...
Την καλημερα μου και τα ξαναλεμε !!!
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalo to kafedaki kalo moromu :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα Αλεξανδρα, ειναι καλο το σου ???
Και σε σενα φιλε μου !!!
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
to kalitero moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο να ξεκινάς την μέρα σου με αλλά και νομίζεις ότι είσαι στον παράδεισο!!!