CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Χλωμο το κοβω.........Ακούστηκε ότι ή Σάρα δέχεται " τελειωτικό στο πρόσωπο " , αληθεύει ? ξέρει κάτι περισσότερο κάποιος ?
Χλωμο το κοβω.........Ακούστηκε ότι ή Σάρα δέχεται " τελειωτικό στο πρόσωπο " , αληθεύει ? ξέρει κάτι περισσότερο κάποιος ?
πολυ καλα φιλε μου εσυ?Πως πανε τα κεφια παιδια???
καλησπερα κουκλα μου ;)καλησπερα σε ολους
καλησπερα μωρο μου ..τι κανειςκαλησπερα κουκλα μου ;)
Πετάω στα σύννεφα είχα μια συνάντηση πιο πριν εσύ καλά είσαι γλυκα? ;)καλησπερα μωρο μου ..τι κανεις
καλα ειμαι αγαπη μου :-* :-* :-* :-* :-*Πετάω στα σύννεφα είχα μια συνάντηση πιο πριν εσύ καλά είσαι γλυκα? ;)
Καλησπέρα σε cheyenne, osie, TAFTAAR, speed και στους υπόλοιπους που βλέπω online..(και σε όσους δε βλέπω...ο "λαγός" μάλλον στην τρύπα του θα είναι...)
Φυσικά και στη Νεφέλη (Νεφέλη τώρα που άρχισα να έρχομαι στα πάρτυ...δεν είσαι εσυ...)
Καλησπέρα αγαπητέ μου…Καλησπέρα σε cheyenne, osie, TAFTAAR, speed και στους υπόλοιπους που βλέπω online..(και σε όσους δε βλέπω...ο "λαγός" μάλλον στην τρύπα του θα είναι...)
Φυσικά και στη Νεφέλη (Νεφέλη τώρα που άρχισα να έρχομαι στα πάρτυ...δεν είσαι εσυ...)
καλησπερα αγαπη μου....Συντομα θα ειμαιΚαλησπέρα σε cheyenne, osie, TAFTAAR, speed και στους υπόλοιπους που βλέπω online..(και σε όσους δε βλέπω...ο "λαγός" μάλλον στην τρύπα του θα είναι...)
Μια χαρά...Πως πανε τα κεφια παιδια???
Φανταζομαι την Αναστασια σε ρόλο barwoman και την Αλικη να σερβιρει......
Καλησπέρα...καλησπερα σε ολους
καλησπέρα, ένα δώρο:
Με ποιάν/ον;...είχα μια συνάντηση πιο πριν
Έχει σημασία να πω? ;)Με ποιάν/ον;...
δεν βαραω...Με έχεις παρεξηγήσει....Καλά μη βαράς...