CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Και οχι μονο........Ο φίλος σου ο amjik γράφει πολύ παραστατικά...
Είναι συγγραφέας;...
Ξερει να χειριζεται καλα την γλωασσα.....
Και οχι μονο........Ο φίλος σου ο amjik γράφει πολύ παραστατικά...
Είναι συγγραφέας;...
καλημερα bottom,,,,Καλημέρα Νεφέλη...
Οσο γι'αυτό είμαι σίγουρος...Ξερει να χειριζεται καλα την γλωασσα.....
Ναι!και πέρασα πολύ όμορφα...
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
Πολύ καλά...Γεια, πως είσαι;
Πολύ καλά...
Εσύ;...
καλημερα χρυσο αγορι![]()
![]()
![]()
Καλημερα σας κοσμε
Απο περιεργεια να ρωτησω κατι.. Γιατι εδω εμφανιζομαι ως ''Αδιαβροχος'' και οταν γραφω καποια σχολια επι των σχολιων στις κριτικες εμφανιζομαι ως ΄΄Κρυσταλλινος''?
διπλή επίσκεψη χτες στο στούντιο...μετά την απογευματινή βάρδια και την καλοπέραση το βράδυ ξανά στο 104 γύρω στις 4 για ποτάκι με την ευγενέστατη μαρία, δίπλα μου οι καυτές αλίκη κ ελένη και ατέλειωτο κουτσομπολιό για όλους κ όλα...φυσικά πως να αντισταθώ στα θέλγητρα της ξανθιάς παναγίας(αλίκη), οπότε για δεύτερη φορά μαζί στο κρεβάτι του πόθου...πράγματι λοιπόν, νομίζω ότι δικαιούμαι τον τίτλο του αυτόχθωνα κατοίκου της φυλής!!!
πολι μου ελειψεις...τελεια περναω :-* :-* :-* :-*ας μην πούμε τα συνηθισμένα, δηλαδή πόσο σου έχω λείψει!
πως περνάς μεταξένια μου;
καλημέρα κουκλάκι! είσαι καλά?? άντε να τα πούμε κ από κοντά....ο φίλος μου ο όσι με έχει πρήξει μαζί σου!!πολι μου ελειψεις...τελεια περναω :-* :-* :-* :-*
πολι μου ελειψεις...τελεια περναω :-* :-* :-* :-*
καλημέρα κουκλάκι! είσαι καλά?? άντε να τα πούμε κ από κοντά....ο φίλος μου ο όσι με έχει πρήξει μαζί σου!!![]()
![]()
απάτησα εγώ την κόρη σου?? έκανα εγώ τέτοιο πράγμα?? με ποια βρε?για πες και άλλα.....
και ίσως σε συγχωρέσω που απάτησες τη κόρη μου μπροστά στα μάτια της.