Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
τι πάθαν τα ματάκια μου; :'( :'( :'( :'(
Μαρίνα βλέπω, Ελένη γίνεται!
ναι εγιναν ολα αστραπιαια ;)
τι πάθαν τα ματάκια μου; :'( :'( :'( :'(
Μαρίνα βλέπω, Ελένη γίνεται!
ναι εγιναν ολα αστραπιαια ;)
αφού τα μπιρμπιλωτά και πανέμορφα ματάκια μου δεν έχουν τίποτα όλα είναι καλά.
ελπίζω και η Μαρίνα να είναι καλά και λόγος αντικατάστασης της να είναι μόνο οι ανάγκες παρουσίας της σε ...εσπερινό.
Μπράβο πολύ ανθρώπινο αυτόοχι μωρε μια υπηρεσια μας εκανε εγχειρηση στα ματια της(δεν εχει αλλους στο κοσμο εκτος απο εμας)
οποτε η μαρινα ανελαβε χρεη νοσοκομας ;)
Μπράβο πολύ ανθρώπινο αυτό
οχι μωρε μια υπηρεσια μας εκανε εγχειρηση στα ματια της(δεν εχει αλλους στο κοσμο εκτος απο εμας)
καλησπέρα καλέ μου φίλε...είσαι καλά?? βλέπω ότι κόλλησες κ συ το μικρόβιο του φόρουμ...μόλις επέστρεψα από φ104...το καινούριο μπάρ υπέροχο!! και η αλίκη επίσης...περαστικά στην πέτρα!!!Περαστικά στην κυρία, γρήγορη ανάρρωση..
(πάντως εδώ δεν πάνε συγγενείς - από όσα βλέπω - σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη στο νοσοκομείο... τι να πω... πολλά μπράβο)
οχι μωρε μια υπηρεσια μας εκανε εγχειρηση στα ματια της(δεν εχει αλλους στο κοσμο εκτος απο εμας)
καλησπέρα καλέ μου φίλε...είσαι καλά?? βλέπω ότι κόλλησες κ συ το μικρόβιο του φόρουμ...μόλις επέστρεψα από φ104...το καινούριο μπάρ υπέροχο!! και η αλίκη επίσης...περαστικά στην πέτρα!!!
γεια σου υπέροχε...πατέρα...συνεχίζεις να με αφήνεις άναυδο αλλά τώρα ότι και να πω θα είναι πολύ λίγο.
μπράβο σε σένα, πολλά μπράβο στη Μαρίνα, περαστικά στην υπηρεσία.
το μπαρ υπέροχο,ζεστό,τα σκαμπώ αναπαυτικά, μπύρες παγωμένες...η αλίκη ζεστή, περιποιητική, χαβαλετζού...όλα υπέροχα για πολλοστή φορά...α!!! welcome back βιβή!!!Καλησπέρα φίλε.. Ε σιγά σιγά συμμετέχω και εγώ...διακριτικά..
Εντυπώσεις απο Αλίκη?..και απο το μπαρ?
γεια σου υπέροχε...πατέρα...
Καλησπέρα φίλε.. Ε σιγά σιγά συμμετέχω και εγώ...διακριτικά..
Εντυπώσεις απο Αλίκη?..και απο το μπαρ?
Καλησπερα και σε εσενα φιλε μουΚαλησπερα κι απο εμενα φιλατοι/ες.. ελπιζω η μερα σας να ηταν εποικοδομητικη και ανωδυνη
τι κάνεις?? σου πέρασε το αλσχάιμερ??γειαααααα σου γιε μου!
καλησπέρα sarouman
Καλησπερα κι απο εμενα φιλατοι/ες.. ελπιζω η μερα σας να ηταν εποικοδομητικη και ανωδυνη
τι κάνεις?? σου πέρασε το αλσχάιμερ??
ναι αλλά σε κρατάει μακριά από την τόσο απαραίτητη για μένα διαύγεια που σε διακρίνει...κ μένω στο σκοτάδι... ;)καλησπέρα!
γιατί να μου περάσει;
ο Αλτσχάιμερ είναι φίλος μου.
Αντζελα, γλυκεια μου, την άλλη εβδομάδα θα κάνω μια εγχείρηση και δυστυχώς .......οχι μωρε μια υπηρεσια μας εκανε εγχειρηση στα ματια της(δεν εχει αλλους στο κοσμο εκτος απο εμας)
μακάβριο το χιούμορ σου...Αντζελα, γλυκεια μου, την άλλη εβδομάδα θα κάνω μια εγχείρηση και δυστυχώς .......
ειμαι μόνος......πολύ μόνος.....
θα μπορουσε η Ελένη να μου συμπαρασταθεί? Για να μην είμαι εμπόδιο μπρώ να έρθω και στο μαγαζί......
Εντάξει ένα αστειο είπα ....μην με κράξετε.....
χαιρετισμούς σε όλους......
καλησπεραΑντζελα, γλυκεια μου, την άλλη εβδομάδα θα κάνω μια εγχείρηση και δυστυχώς .......
ειμαι μόνος......πολύ μόνος.....
θα μπορουσε η Ελένη να μου συμπαρασταθεί? Για να μην είμαι εμπόδιο μπρώ να έρθω και στο μαγαζί......
Εντάξει ένα αστειο είπα ....μην με κράξετε.....
χαιρετισμούς σε όλους......
Ωραιο το μπαρακι ε ?ναι αλλά σε κρατάει μακριά από την τόσο απαραίτητη για μένα διαύγεια που σε διακρίνει...κ μένω στο σκοτάδι... ;)