You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
θα περιμένω το κενό στην βάρδια! θέλω να με ενημερώσεις
ναι ματακια μου ομορφα
α δεν παιζει θελω κ γω σαν πελάτης ... έχω παει με Αλίνα , έυα , Τζένη και κάτι μου λείπει...
ναι μωρακι μου γλυκο γιατι οχι, μπορω να σου αρνηθω???? :-*
με Τατιαννα, Κατερινα, Μαριζα, Νανσυ, Σοφια.........δεν εχεις παει
δε σου αρεσουν κουκλι μου? ;) ;)
φιλακια μαναρακια μου
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
το Τατιανακι δεν ηταν στα γούστα μου ... τ άλλα μωράκια δεν τα έχω δεί ποτε .. άυριο ακουσα κάτι για Νάνσυ .. αλλά ομολογώ πώς οι φώτο παραπάνω μου έχουν έξαψει την φαντασία μου κουκλά...
μαρεσει να σου αξαπτω τη φαντασια μωρακι μου γλυκο ;)
και με τη τατιαννα ομως να εισαι συγουρος οτι θα περασεις τελεια ;)
οσο για τη Νανσυ δουλευει αυριο το πρωι και ειναι πολυ εντυπωσιακη κοπέλα
φιλια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μωρο μου ελπιζω να κατεβεις συντομα για δουλεια...απ'οτι βλεπω θ γινει πανικος..κ οχι αδικα γιατι εισαι καυλα..
Σευχαριστω καρδια μου
Θα ήθελα αν είναι εύκολο φωτος της κορίνας και της Νανσυ...
ευχαριστώ...
keep up the good work!!!!!!!!
σημερα η αυριο θα αναιβει η σελιδα μας γλυκε μου οποτε θα παρεις περισσοτερες πληροφοριες για ολα τα κοριτσια που δουλευουμαι στο 104 ;) ;) ;)
φιλακια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
σημερα η αυριο θα αναιβει η σελιδα μας γλυκε μου οποτε θα παρεις περισσοτερες πληροφοριες για ολα τα κοριτσια που δουλευουμαι στο 104 ;) ;) ;)
φιλακια
Εσενα ωs Τατιανα θα σε ζητησουμε????? οταν ερθουμε απο κει εννοω
ναι μωρακι μου :-* :-*Εσενα ωs Τατιανα θα σε ζητησουμε????? οταν ερθουμε απο κει εννοω
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
να σε ρωτήσω καλή μου???? επειδή μία φορά πέρασα από το σπιτάκι σας πριν μήνες και δεν ξαναπάτησα, η τσατσά είναι ακόμα αγενής???????ναι μωρακι μου :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ναι μωρακι μου :-* :-*
Καλημερα μωρακια :-*
Καλημερα Τατιαννακι μου
πολλα φιλια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Ωραια κοριτσαρε....θα σε δω απο κοντα καποια στιγμηναι μωρακι μου :-* :-*
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
να σε ρωτήσω καλή μου???? επειδή μία φορά πέρασα από το σπιτάκι σας πριν μήνες και δεν ξαναπάτησα, η τσατσά είναι ακόμα αγενής???????
Δε μπορω κουκλι μου γλυκο να ξερω για ποια τσατσα μιλας γιατι εχουμε αλλαξει αρκετες το τελευταιο καιρο μεχρι να βρουμε αυτες που μας/σας ταιριαζουν καλυτερα αυτες που εχουμε τωρα ομως ειναι αρκετα ευγενικες και λογω του καλου γενικα χαρακτηρα τους και λογω του οτι συναιχεια τους τους τονιζουμε να ειναι καλες και να προσεχουν τον πελατη.
Τωρα αν τελικα ξαναερθεις πραγματικα δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα μωρακι μου :-* ;)
φιλια
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
είδωμεν... ελπίζω να είναι σωστές αυτή τη φορά!!!! είναι κρίμα να χάνετε κόσμο επειδή οι "υπηρεσίες" δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται... πόσο μάλλον όταν είμαστε και κύριοι!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Δε μπορω κουκλι μου γλυκο να ξερω για ποια τσατσα μιλας γιατι εχουμε αλλαξει αρκετες το τελευταιο καιρο μεχρι να βρουμε αυτες που μας/σας ταιριαζουν καλυτερα αυτες που εχουμε τωρα ομως ειναι αρκετα ευγενικες και λογω του καλου γενικα χαρακτηρα τους και λογω του οτι συναιχεια τους τους τονιζουμε να ειναι καλες και να προσεχουν τον πελατη.
Τωρα αν τελικα ξαναερθεις πραγματικα δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα μωρακι μου :-* ;)
φιλια
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 19.505
Φιλενάδες του 104, η Νάνσυ είναι η σεξοβόμβα που δουλεύει και Βριλησσού; Αν όχι πως είναι;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Φιλενάδες του 104, η Νάνσυ είναι η σεξοβόμβα που δουλεύει και Βριλησσού; Αν όχι πως είναι;
Οχι μωρο μου, η Νανσυ που λες εχει δουλεψει σε μας μερικες βαρδιες παλαιοτερα αλλα αυτη που ειναι στο μαγαζι τωρα ειναι διαφορετικη κοπέλα.
Ειναι Ελληνιδα ψηλη αδυνατη με ωραιο σωμα, γυρω στα 25 με καστανα μακρυα μαλλια και ωραιο μεγαλο στηθος.
φιλια
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 19.505
Οχι μωρο μου, η Νανσυ που λες εχει δουλεψει σε μας μερικες βαρδιες παλαιοτερα αλλα αυτη που ειναι στο μαγαζι τωρα ειναι διαφορετικη κοπέλα.
Ειναι Ελληνιδα ψηλη αδυνατη με ωραιο σωμα, γυρω στα 25 με καστανα μακρυα μαλλια και ωραιο μεγαλο στηθος.
φιλια
θενκς μπέιμπυ