TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εγω δεν κανω οργια θα το δεις και αυριο ειμαι μονογαμικοςρε συ μόνο να υποψιαστώ ότι ζηλεύεις ρε συ...είσαι καλοδεχούμενος σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο!!!
εγω δεν κανω οργια θα το δεις και αυριο ειμαι μονογαμικοςρε συ μόνο να υποψιαστώ ότι ζηλεύεις ρε συ...είσαι καλοδεχούμενος σε ένα άνευ προηγουμένου όργιο!!!
μα αγαπητέ μου βάρε αυτό είναι πρακτικώς αδύνατο....αφού είστε τα χειρότερα ρεμάλια της αθήνας!!!α καλα και συ δε πας πισω εχεις γινει χειροτερος απο τα μουτρα μας
όπως λέει κάποιος εδώ, δηλαδή μόνο γαμάς....εγω δεν κανω οργια θα το δεις και αυριο ειμαι μονογαμικος
ξαφνικά το φόρουμ μυρίζει πολύ πουστριλίκι....
ου αρέσουν τα αγόρια με κοτσίδα άμα είναι να το <<γυρίσω>>.... ;)Πρεπει να διευρυνεις τους σεξουαλικους σου οριζοντες!
μα αγαπητέ μου βάρε αυτό είναι πρακτικώς αδύνατο....αφού είστε τα χειρότερα ρεμάλια της αθήνας!!!
μα αγαπητέ μου βάρε αυτό είναι πρακτικώς αδύνατο....αφού είστε τα χειρότερα ρεμάλια της αθήνας!!!
εγω δεν κανω οργια θα το δεις και αυριο ειμαι μονογαμικος
τι ακριβώς δεν κατάλαβες?? ήμουν ξεκάθαρος...
Μωρο μου εσυ. :-* :-* :-* :-* :-*Πρεπει να διευρυνεις τους σεξουαλικους σου οριζοντες!
αυτο κανω πως δεν το ειδα
γεια σου ρε νεφελάκι που κατάφερες το ακατόρθωτο....να κάνεις το σπιντ λάτρη των νεαρών γυναικών!!! ποιο είναι το μυστικό σου??Μωρο μου εσυ. :-* :-* :-* :-* :-*
για τα μυστικα δεν τα λεμε....οκγεια σου ρε νεφελάκι που κατάφερες το ακατόρθωτο....να κάνεις το σπιντ λάτρη των νεαρών γυναικών!!! ποιο είναι το μυστικό σου??
και καλά κάνεις...εσύ είσαι κύριος...ρώτησα κ έμαθα γιατο ποιόν σου και πραγματικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό για άνθρωπο του επιπέδου σου...αυτο κανω πως δεν το ειδα
δεν νομίζω να χρησιμοποίησες την πανάρχαια μέθοδο του σεξ για να τον πλανέψεις...εσένα σε θυμόμουν σεμνό κορίτσι που δεν έκανες τέτοιες αταξίες...για τα μυστικα δεν τα λεμε....οκ
;)για τα μυστικα δεν τα λεμε....οκ
μακάρι να έχω αυτή τη χαρά, ελπίζω μόνο να μη ζηλέψει η νεαρά κορρασίδα από τη σερβία...
δεν είχα τέτοιο σκοπό υπέροχε άνθρωπε....γνωρίζετε τα ειλικρινή μου συναισθήματα δια εσάς...γκουχ γκουχ
με έπνιξες!
Λαγονησι μου ήρθε άρωμα ψαρίλας το Σάββατο το απόγευμα…και καλά κάνεις...εσύ είσαι κύριος...ρώτησα κ έμαθα γιατο ποιόν σου και πραγματικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό για άνθρωπο του επιπέδου σου...
η τσιπούρα είναι το ψάρι των ευγενών...οπότε ναι μπορείς να είσαι περήφανος ότι παρευρέθηκες πλησίον ενός ευγενούς...Λαγονησι μου ήρθε άρωμα ψαρίλας το Σάββατο το απόγευμα…
Μάλλον τσιπούρας ηταν…