Καληνυχτα συναγωνιστες !!!
Τα λεμε αυριο ...... !!!
Να τα πουμε ομως!
Μην μας στησεις παλι!
Καληνυχτα συναγωνιστες !!!
Τα λεμε αυριο ...... !!!
άκαρδη, σε εγκαταλείπω,
να μείνεις με τον Speed
ποτε θες ειμαι διαθεσιμος περιμενω πμΠοτε θα κανουμε ενα τετραγωνο με τσ κοριτσια μας???
ΧΟΝΤΡΗ κατάρα!άκαρδη, σε εγκαταλείπω,
[size=20pt]να μείνεις με τον Speed[/size]
,,,, βιώσατε έντονα πάθη καί φαντασιώσεις καί έπιστρέψατε
καυλωμέμος καί προσγειωθήκατε άπότομα ????
ΧΟΝΤΡΗ κατάρα!
Ντροπή.
Αυτη αραγε η φωτογραφια μπορει να γινει αφισα?
Πολυ θα ηθελα να διακοσμει το δωματιο μου!
βιώνω μια εγκεφαλική έξαψη, από αυτές που παθαίνει ένας γέρικος εγκέφαλος σαν το δικό μου.
απλά πριν έρθει το βιολογικό μου τέλος σε 60-70 χρόνια σκέφτομαι να ψυχαγωγηθώ όσο μπορώ.
Είδη ύπάρχη σέ ταπετσαρία στό pc μου ;)γιγαντοαφισα γινετε αν θες , καλυπτει ολοκληρο τοιχο
γιγαντοαφισα γινετε αν θες , καλυπτει ολοκληρο τοιχο
Είμαστε εύτηχείς βέβαια πού έχουμε ποιοτική καί συναισθηματική ύποστηριξη τόσο σέ λεκτικό όσο καί σέ μή λεκτικό έπίπεδο άπό τόν έν λόγο θεραπευτή μας...... κομμούνι!!!!
Είμαστε εύτηχείς βέβαια πού έχουμε ποιοτική καί συναισθηματική ύποστηριξη τόσο σέ λεκτικό όσο καί σέ μή λεκτικό έπίπεδο άπό τόν έν λόγο θεραπευτή μας...... κομμούνι!!!!
Είδη ύπάρχη σέ ταπετσαρία στό pc μου ;)
Μήν άποστασιοποιείστε άπό τήν προσφερόμενη θεραπευτική διαδικασία ......σας δοκιμάζω ;)Με τρελαίνουν τα λογοπαίγνια και οι αναγραμματισμοί σας, Κύριε!
που να ναι αυτός;
αληθεύει πως έχει πάει κομμωτήριο για να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση αύριο;
Αντζελα
Μπέτυ
Κέλλυ
Eλένη άραγε
Νομίζω οτι η θεραπεία πρέπει να ακολουθηθεί με τη σειρά που βάλατε τα ονόματα. Πρώτα τα δυνατά ...φάρμακα!!!Μήν άποστασιοποιείστε άπό τήν προσφερόμενη θεραπευτική διαδικασία ......σας δοκιμάζω ;)
ΜΑΡΙΝΑ!