bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα...καλημέρα καλέ μου άνθρωπε!!!
Μα...αυτό το λέμε ο DIMITRIS DIMITRIS...
ο Nio 16...
και εγώ...
Καλημέρα...καλημέρα καλέ μου άνθρωπε!!!
Καλημέρα...
ο Nio 18...
και εγώ...
εεε, ας προστεθώ κ γω στην παρέα...Καλημέρα...
ο Nio 18...
και εγώ...
Καλημέρα Αλίκη εμείς δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα απο κοντά , πότε θα γίνει άραγε ?Καλημερα κοριτσαρα! Ποτε θα γυρισεις?Αντε μας ελειψε η τρελα σου!! ;)
για ποιο λόγο να το κάνει?? αφού διευθύνει το καλύτερο μαγαζί της αθήνας...που να πάει να μπλέκει??Καλησπέρα Αντζελα. Εχεις σκεφτεί να αναλάβεις το management από κάποιον οίκο ανοχής (του 20ρικου) της περιοχής ?
Αλλο το target group του κοινού μπουρδέλου
Κλημερα και σενα Δον μου! Ξερεις που θα με βρεις,οποτε σε περιμενω..!Καλημέρα Αλίκη εμείς δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα απο κοντά , πότε θα γίνει άραγε ?
κοίτα τι έχεις...Κλημερα και σενα Δον μου! Ξερεις που θα με βρεις,οποτε σε περιμενω..!
Καλησπέρα Αντζελα. Εχεις σκεφτεί να αναλάβεις το management από κάποιον οίκο ανοχής (του 20ρικου) της περιοχής ?
Καλημερα και σε σενα γειτονα!! Ειμαι μια χαρα! Ετοιμαζομαι για το αυριανο ξεσαλωμα!
κάτι ξέρει.... ;)
Γεια σου ταφταρακο! Δεν μου μιλας? ;)
εγώ δεν σου φτάνω?? διάβασες αυτό που σου είπα??Γεια σου ταφταρακο! Δεν μου μιλας? ;)
Ελα τωρα! Μην κανεις ετσι.. Αφου ξερεις.. ;) :-* :-* :-*εγώ δεν σου φτάνω?? διάβασες αυτό που σου είπα??
Μέγα σφάλμα μου… :oΓεια σου ταφταρακο! Δεν μου μιλας? ;)
και βέβαια ξέρω....και γω το συμπαθώ τον ταφτάρ παααάρα πολύ...είναι υπέροχος άνθρωπος με όλα τα προτερήματα του κόσμου... δες το πμ....Ελα τωρα! Μην κανεις ετσι.. Αφου ξερεις.. ;) :-* :-* :-*