KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
kala ime esi pos ise??
καλα ειμαι και εγω μωρακι μου.....
αμα εχω εσενα πλαι μου....
kala ime esi pos ise??
Καλησπερα και απο εμενακαλησπερα σε ολους....
και πως είσαι πανέμορφη νεράιδα, λατρεμένη μου πριγκίπισσα;
Καλησπερα και απο εμενα
όταν μες στα μάτια...ειμαι ενεβασμενη.....
στα συννεφα πεταω....
ειμαι ενεβασμενη.....
στα συννεφα πεταω....
καλησπέρα στον άνθρωπο που έδωσε νέο νόημα στη λέξη ήθος, στη λέξη πνευματική καλλιέργεια αλλά και που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τι πάει να πει ντομπροσύνη και αλληλοσεβασμός!!!Καλησπερα και απο εμενα
πεστα πεστα >η πιο ωραία συννεφούλα που φάνηκε πότε!
χθες το βράδυ ένα κορίτσι έλεγε κακές λέξεις;
αλλάκαλύτερα να το ξεχάσω.
ειμαι ενεβασμενη.....
στα συννεφα πεταω....
αυτό που λες μπορεί να εκληφθεί στραβά... ;) ;)ααα και κοίτα να μην πέσεις από εκεί. θα κάνεις θόρυβο.
όταν μες στα μάτια...
μωρό μου, σε κοιτάω....
εγω ειμαι αυτα σου ειπα ρεμαλι ειμαικαλησπέρα στον άνθρωπο που έδωσε νέο νόημα στη λέξη ήθος, στη λέξη πνευματική καλλιέργεια αλλά και που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τι πάει να πει ντομπροσύνη και αλληλοσεβασμός!!!
η πιο ωραία συννεφούλα που φάνηκε πότε!
χθες το βράδυ ένα κορίτσι έλεγε κακές λέξεις;
αλλά καλύτερα να το ξεχάσω.
ναι ναι ναι.....
βρεστο μωρο μου στο youtube.....και βαλτο μου....
λέγε ότι θες....όσο και να θες να μειώσεις τον εαυτό σου, η αύρα σου, η ενέργεια σου και το όλο σου το στυλ δηλώνει ότι προέρχεσαι από έναν κόσμο πολύ καλύτερο από αυτόν που εγώ και οι υπόλοιποι ζούμε....μακάρι κάποια μέρα να σε φτάσουμε έστω και στο μικρό σου δαχτυλάκι...εγω ειμαι αυτα σου ειπα ρεμαλι ειμαι
καλησπερα υπεροχε ανθρωπε.....
καλημερα και καλη εβδομαδα :-* :-*
λες να ειμαι ο Δαλαι Λαμαλέγε ότι θες....όσο και να θες να μειώσεις τον εαυτό σου, η αύρα σου, η ενέργεια σου και το όλο σου το στυλ δηλώνει ότι προέρχεσαι από έναν κόσμο πολύ καλύτερο από αυτόν που εγώ και οι υπόλοιποι ζούμε....μακάρι κάποια μέρα να σε φτάσουμε έστω και στο μικρό σου δαχτυλάκι...
αυτο ειναι το μωρο μου.....Παραγγελιά επιβάλλεται να χορέψεις ΤΩΡΑ!
λέγε ότι θες....όσο και να θες να μειώσεις τον εαυτό σου, η αύρα σου, η ενέργεια σου και το όλο σου το στυλ δηλώνει ότι προέρχεσαι από έναν κόσμο πολύ καλύτερο από αυτόν που εγώ και οι υπόλοιποι ζούμε....μακάρι κάποια μέρα να σε φτάσουμε έστω και στο μικρό σου δαχτυλάκι...