lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πότε με το καλό?? έλειψες στο speed και σε εμάς!!!εννωιται μωρο ξεκουραζομαι!για
πότε με το καλό?? έλειψες στο speed και σε εμάς!!!εννωιται μωρο ξεκουραζομαι!για
Συντομα γλυκιε μου !πότε με το καλό?? έλειψες στο speed και σε εμάς!!!
με τα διαδικαστικά ;) ;) τελείωσες?? όλα καλά??Συντομα γλυκιε μου !
σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα.... ;)κέλλυ, lagonisian,cheyenne,amjik,osie,bottom και οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις έχουν διαφορετική άποψη...όλοι είμαστε περήφανοι που έχουμε φίλο έναν άνθρωπο πολύτιμο σαν κ σένα...με αδαμάντινο χαράκτηρα, κρυστάλλινη ηθική και από ότι ακούγεται φοβερό εραστή!!!
τι διαδικαστικα καλε!ειμαι σε αδεια.......χαλαρωνομε τα διαδικαστικά ;) ;) τελείωσες?? όλα καλά??
πάσχεις από χαμηλή αυτοεκτίμηση?? αφού στα λέω εγώ, τι τα αρνείσαι...είπαμε είμαι ο μέγας προμότορας των πάντων...άσε με να σου φτιάξω το προφίλ σου...σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα.... ;)
καλά θα σου εξηγήσω από κοντά τι εννοώ... :-* :-*τι διαδικαστικα καλε!ειμαι σε αδεια.......χαλαρωνο
εσυ εισαι το καλυτερο παιδι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*σε ευχαρηστω για τα καλα σου λογια αλλα δεν ειμαι τιποτα απο ολα αυτα.... ;)
πες τα βρε κούκλα μου γιατί εμένα μεεσυ εισαι το καλυτερο παιδι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γιατι να μου φτιαξεις το προφιλ μου ψαχνω για πελατες?πάσχεις από χαμηλή αυτοεκτίμηση?? αφού στα λέω εγώ, τι τα αρνείσαι...είπαμε είμαι ο μέγας προμότορας των πάντων...άσε με να σου φτιάξω το προφίλ σου...
α σε ευχαρηστω κουκλα μου :-*εσυ εισαι το καλυτερο παιδι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αν ποτέ χρειαστείς πελάτες εγώ θα μαι πρώτος στην ουρά!!!γιατι να μου φτιαξεις το προφιλ μου ψαχνω για πελατες? α σε ευχαρηστω κουκλα μου :-*
κέλλυ, lagonisian,cheyenne,amjik,osie,bottom και οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις έχουν διαφορετική άποψη...όλοι είμαστε περήφανοι που έχουμε φίλο έναν άνθρωπο πολύτιμο σαν κ σένα...με αδαμάντινο χαράκτηρα, κρυστάλλινη ηθική και από ότι ακούγεται φοβερό εραστή!!!
κέλλυ, lagonisian,cheyenne,amjik,osie,bottom και οι υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις έχουν διαφορετική άποψη...όλοι είμαστε περήφανοι που έχουμε φίλο έναν άνθρωπο πολύτιμο σαν κ σένα...με αδαμάντινο χαράκτηρα, κρυστάλλινη ηθική και από ότι ακούγεται φοβερό εραστή!!!
τη συγγνωμη αυτη την ζιτας επειδη σου το ζιτησε ο μεγαλος η το ηθελες εσυ ο ιδιος?ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΝΩMHΣ
Νιώθω την ανάγκη , αλλά και την υποχρέωση , να ζητήσω δημόσια συγνώμη από το μέλος Lucent51 για την ανάρμοστη και αδικαιολόγητη ενέργειά μου ν' αναπαράγω και σε άλλα θέματα (topics-threads) το συγκεκριμένο κείμενο που τον αφορούσε.
Η αναπαραγωγή του κειμένου σε άλλα θέματα ήταν μία μικρόψυχη πράξη που είμαι σίγουρος , πως ακόμα και εάν δεν με τιμωρούσε ο Μέγας Μεσολαβητής (Global Moderator )της ιστοσελίδας γι'αυτόν το λόγο , θα το μετάνιωνα αργότερα και θα ένιωθα πολύ άσχημα. Όμως πάνω στον ενθουσιασμό , έχασα τον αυτοέλεχό μου και προέβην σ' αυτήν την οικτρή και μικροπρεπή πράξη.
Έφαγα λοιπόν και εγώ με την σειρά μου μία ξεγυρισμένη ''σφαλιάρα '' και ήρθα στα ίσια μου.
Ευτυχείτε...