TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Που με έχεις δει....Με κολακευεις μωρο μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι να πω εγω με ολους τους αλλους κοντους χοντρους και καραφλους παιχτες?
Που με έχεις δει....Με κολακευεις μωρο μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι να πω εγω με ολους τους αλλους κοντους χοντρους και καραφλους παιχτες?
Ουτε εναν καλο λογο για σενα δεν μπορω να κανω!!
κουκλάκι είσαι!!!!Που με έχεις δει....
η κουκλα του σατανα :Sκουκλάκι είσαι!!!!
Που με έχεις δει....
η ξανθούλα υπέροχη!!!
Άσε δεν σέβεστε καθόλου την γειτονία μουΤα μοντελε δουλευουν το βραδυ? Βλεπω κινηση στην Φυλης και δεν θα μπορεσει να κοιμηθει ο ταφταρ!
εγώ δε σέβομαι τη γειτονιά σου?? την τιμάω σχεδόν τρις την εβδομαδα...μιλάμε για προσκύνημα...Άσε δεν σέβεστε καθόλου την γειτονία μου
Άσε δεν σέβεστε καθόλου την γειτονία μου
εγώ δε σέβομαι τη γειτονιά σου?? την τιμάω σχεδόν τρις την εβδομαδα...μιλάμε για προσκύνημα...
> και τι το εκανες το σπιτι μου hotel?Αφου δεν μας προσφερεις το σπιτι σου να κοιμηθουμε το βραδυ.........τι περιμενεις!!
> και τι το εκανες το σπιτι μου hotel?
ρε συ ρε συ σεμνά λέμε...είναι από καλή οικογένεια το παιδί..δεν κάνει τέτοια...Να το κανουμε γκαρσονιερα και να φερνουμε μωρα για ποτο και
ρε συ ρε συ σεμνά λέμε...είναι από καλή οικογένεια το παιδί..δεν κάνει τέτοια...
τι να σου πω?? ίσως κάποιος κλώνος...εγώ που τον ξέρω και προσωπικά είναι συνέχεια με τα ευαγγέλια στο χέρι, κάνει το σταυρό του συνέχεια μέσα στην ημέρα και ντρέπεται να κοιτάξει οποιαδήποτε γυναίκα...Λες?????????????? Και τα ποιος τα κανει???
τι να σου πω?? ίσως κάποιος κλώνος...εγώ που τον ξέρω και προσωπικά είναι συνέχεια με τα ευαγγέλια στο χέρι, κάνει το σταυρό του συνέχεια μέσα στην ημέρα και ντρέπεται να κοιτάξει οποιαδήποτε γυναίκα...
α καλα περασατε δηλαδη εγω αυριο απογευμα ;)ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΕΤΩΠΟ"
Ο SPEED πήρε για τα καλά τον "άσχημο το δρόμο"
Σήμερα τίμησε ακόμη μία [size=14pt]νεαρή[/size] και [size=14pt]όμορφη[/size] κοπέλα!!!
Το όνομα της: Πέντε γράμματα, τρία φωνήεντα και δύο σύμφωνα ;)
Σημεία των καιρών
Περισσότερες λεπτομέρειες στην Συνέντευξη Τύπου που θα γίνει προσεχώς.
Υ.Γ. Βραδινή βόλτα στο στούντιο με την γνωστή παρέα. Την συντροφιά μας ομόρφυναν με την παρουσία τους, οι εκτυφλωτικά εκθαμβωτικές κοπέλες της βάρδιας. Η Ελένη, η Αλίκη και η [size=16pt]Σάρα!!![/size]
α καλα περασατε δηλαδη εγω αυριο απογευμα ;)