Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Την Καλημερα μου και απο μενα !!!
Καλημερα Λιονταρη, φανταζομαι οτι δοκιμασες τις μπυρες την Τεταρτη.
Την Καλημερα μου και απο μενα !!!
Καλημερα φιλαρακι, καλυτερα παει αλλα τον γυψο, θα τον βγαλει σε 20 μερες !!!Καλημέρα. Ο υιός καλύτερα; ;)
Οχι, φιλε μου !!!Καλημερα Λιονταρη, φανταζομαι οτι δοκιμασες τις μπυρες την Τεταρτη.
άντε με το καλό όλα!!Καλημερα φιλαρακι, καλυτερα παει αλλα τον γυψο, θα τον βγαλει σε 20 μερες !!!
Τα ραμματα, θα τα κοψουμε την Δευτερα !!!
Ευχαριστω !!!άντε με το καλό όλα!!
Αφου τα (πολύ) δύσκολα πέρασαν, σιδερένιος και ποτέ ξανά τέτοια θέματα. Πάνω από όλα η υγεία μας και η εσωτερική μας γαλήνη.Καλημερα φιλαρακι, καλυτερα παει αλλα τον γυψο, θα τον βγαλει σε 20 μερες !!!
Τα ραμματα, θα τα κοψουμε την Δευτερα !!!
το θεό... ;)Ευχαριστω !!!
Εγω το ξερω, το θεμα ειναι να το καταλαβει και ο υιος μου !!!Αφου τα (πολύ) δύσκολα πέρασαν, σιδερένιος και ποτέ ξανά τέτοια θέματα. Πάνω από όλα η υγεία μας και η εσωτερική μας γαλήνη.
Και τον ΘΕΟ , αλλα και τους ανθρωπους !!!το θεό... ;)
κοιτάμε το ωραίο σου πρόσωπο και φανταζόμαστε ότι είμαστε σε άλλη γη σε άλλα μέρη...pos ine i parea????
irta ke ego???
τα κανόνια του βυζαρόνε!!!!
Καλως την !!!pos ine i parea????
irta ke ego???
Σεμνα .... και ταπεινα !!!τα κανόνια του βυζαρόνε!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*κοιτάμε το ωραίο σου πρόσωπο και φανταζόμαστε ότι είμαστε σε άλλη γη σε άλλα μέρη...
είπαμε...πάντα...Σεμνα .... και ταπεινα !!!
Δες τον αριθμο των μηνυματων, της Αλεξανδρας !!!είπαμε...πάντα...
den ine afto pu nomizisiΔες τον αριθμο των μηνυματων, της Αλεξανδρας !!!
μακάρι ο δίαβολος να είχε τη μορφή της!!!και να έκανε αυτά που κάνει η άλεξ στα κακά παιδιά...den ine afto pu nomizisi