sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
χαχαχαχαχαχα ναι τι να κανουμε μονο ενας ειναι αυτος που με σχευτετε και τον λενε ταφταρ ;)Καλως την Λενιω! Ακουσες τραγουδι και τσουπ πεταχτηκες!!![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα ναι τι να κανουμε μονο ενας ειναι αυτος που με σχευτετε και τον λενε ταφταρ ;)Καλως την Λενιω! Ακουσες τραγουδι και τσουπ πεταχτηκες!!![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε ειμαι το καλο παιδι εγωχαχαχαχαχαχα ναι τι να κανουμε μονο ενας ειναι αυτος που με σχευτετε και τον λενε ταφταρ ;)![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα ναι τι να κανουμε μονο ενας ειναι αυτος που με σχευτετε και τον λενε ταφταρ ;)![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχα ναι τι να κανουμε μονο ενας ειναι αυτος που με σχευτετε και τον λενε ταφταρ ;)![]()
![]()
![]()
![]()
ειπαμε ειμαι το καλο παιδι εγω![]()
![]()
![]()
![]()
Ελένη, Λουσεντ, Ταφτααρ και όποια άλλα τυπάκια που είστε ονλαιν σας καληνυχτίζω.
Καλό τέλειωμα της βαρδιας σε λίγο, και καλή βάρδια στις επόμενες εργαζόμενες!
Να είστε καλά όλες/όλοι!
καλο βραδυ φιλε μου.... ;)Ελένη, Λουσεντ, Ταφτααρ και όποια άλλα τυπάκια που είστε ονλαιν σας καληνυχτίζω.
Να είστε καλά όλες/όλοι!
οχιιιι....Α ρε Π...... ταφταρ, μου εφαγες το Λενιω!![]()
![]()
![]()
![]()
καληνυχτα μωρο :-* :-* :-* :-* :-*Ελένη, Λουσεντ, Ταφτααρ και όποια άλλα τυπάκια που είστε ονλαιν σας καληνυχτίζω.
Να είστε καλά όλες/όλοι!
καλο βραδυ φιλε μου.... ;)οχιιιι....![]()
![]()
![]()
Καληνύχτα καλέ μου άνθρωπε......τυπάκι που είμαι ονλαιν...
Καληνύχτα καλέ μου άνθρωπε...
Καλησπέρα σας...
μηπως εισαι η μετεμψυχωση του Βεγγου?
Καλέ μου άνθρωπε, κι εγώ για επίσημα στατιστικά μιλώ. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν θέλω να το εξηγήσω με παράδειγμα διότι θα πρέπει να αναφέρω ονόματα από άλλα στουντιο και άλλες κοπέλες και αντιβαίνει τουλάχιστον στις προσωπικές μου αρχές (αντιδεοντολογικό! γράφω στο θρεντ του Φ104!). Θα πρέπει να επικοινωνήσουμε με πμ.
Ο Βέγγος είσαι;...
Ασε να πω και εγώ μία καλή κουβέντα...
Ε Οsie;...
Καλέ μου άνθρωπε , καλησπέρα...
amjik, CHEYENNE, farkeli, SPEED
ολα τα καλά παιδιά εδώ είναι βλέπω!
http://[URL unfurl="true"]www.kazam.gr/online/modules/smileys/packs/emoticons/salut.gif[/img[/URL]]
Καλή εβδομάδα!
Εσυ δεν γινετε να λειπεις.
Τοσες γυναικες μαζι θα έχει τακουνο-κατάσταση...
Προβλέπεται να γεμίζει το 104.
Υ.Γ γιατί τετάρτη βρε Άντζελα......; εχει Champions League.... :banghead:
Φυσικά καλή εβδομάδα και στην Άντζελα, στα κορίτσια της και στην παρέα εδω μέσα! :)
[/quote]
ρε ποιος το γαμαει το τσαμπιονς..... χαχα..... ισως αντι για πορνο στην τιβι να εχει μπαλα.... που προσωπικα δε θελω... χεχε...
αλλα μαλλον μεσα ειμαι.... ;)
Αυτή είναι η ιστορία της φράσης : ''Καλέ μου άνθρωπε...'' μεταξύ εμού και του DIMITRIS DIMITRIS...
Αυτή είναι η ιστορία της φράσης : ''Καλέ μου άνθρωπε...'' μεταξύ εμού και του DIMITRIS DIMITRIS...
εγινε καλε μου ανθρωπε! ;)