καλησπερα ;) τι κανετε :-* :-* :-* :-*
σε σκευτόμαστε...
καλησπερα ;) τι κανετε :-* :-* :-* :-*
Kαι φιλοι που νοιαζονται και ανησυχουν.τπταλιμονο αμα δεν σασ ενιμεροσουμε εσας που ειστε πελατες του μαγαζιου δεν γινετε ;)
Μεταφερω τμημα κειμενου απο το site του studioΤετάρτη τελικά το επόμενο Angie's special event ? με τι ποτό ? ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω , lagonisian καί εγώ με τη σειρά μου σου εύχωμαι σιδερένιος ο πατέρας σου καί να μείνει μόνο μια κακιά ανάμνηση !
αστα ειμαι και εγω συνενοχη βεβαια γιατι ολες μαζι βγηκαμε![]()
Τετάρτη τελικά το επόμενο Angie's special event ? με τι ποτό ? ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω , lagonisian καί εγώ με τη σειρά μου σου εύχωμαι σιδερένιος ο πατέρας σου καί να μείνει μόνο μια κακιά ανάμνηση !
ΧΑΧΑΧΑ.![]()
![]()
Κοριτσοπαρέα? Καλά κάνατε! Ελπίζω να περάσατε καλά και να διασκεδάσατε πολύ.
Καλημέρα σέ όλο τό θρέντ καί τά σέβη μου στίς Κυρίες !!!!!
τελειααααααααααααα[move]Γειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σας. Πως είστε;[/move]
Καλησπέρα μελαχρινέ πειρασμέ ;)kalimera se olous e kalo apoghevma :-* :-* :-*
kalimera se olous e kalo apoghevma :-* :-* :-*
Ciao Anastasia e buon proseguimento del turno !
;)
ε που και που χρειαζεται, την επομενη φορα αμα μας ακολουθησουν και οι ελενη-κελλυ θα εχει ακομα περισσοτερο πλακα![]()
τελειααααααααααααα![]()
![]()
εσεις?
Καλησπέρα μελαχρινέ πειρασμέ ;)
δικο εχεις μικρα κοριτσιαΜπου-Μπου αυτές είναι μικρά κορίτσια. Να τις βάζεις νωρις για ύπνο και αφού πιούν το γάλα τους.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια χαρα κουκλα μου :-* :-* :-* :-*ti kanis moromu....kala ise.... :-* :-* :-* :-*
Η επιθυμια σου διαταγη....ρε Τσεγιένακο δεν εχω καταλάβει τόσα χρόνια τι εχεις βάλει για εικονα. Δέντρο είναι; Το έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση;