lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εξαφανίστηκαν τα κλωνάρια...Καλημέρα ΄΄αγαπητέ φίλε !!!!
εξαφανίστηκαν τα κλωνάρια...Καλημέρα ΄΄αγαπητέ φίλε !!!!
ποιος ξέρει τισου έκανε χτες η άντζελα και έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια...εγώ τελικ΄πα χτες αντί για σάρα πήρα άλεξ...δεν το μετάνιωσα βέβαια... ;)
Και όμως...τα καλύτερα έλεγε για σένα χτες...
είσαι αστέρι...εγώ τα είδα όλα κόκκινα με αλεξάνδρα...Τά είδα όλα μπλέ άγαπητέ...... ίσοπέδωση πλήρης , έχει γραφτή ή κριτική μου
έπ αύτου άυριο θά είναι πρός τέρψιν τού κοινού !!!!!!!!!
Καί όχι μόνο άκολουθη κριτικη καί για τό όρόσημο Κέλλυ !!!!!!!
Δέν σε ξεχασα για έσένα ψαχνω τώρα ο.κ ???????
ότι δεν μπορεί μακριά σου και ότι όταν δεν μπαίνεις εδώ τον πιάνει κατάθλιψη γιατί δεν ξέρει με ποιον να τσακωθεί...Καλημέρα σε σένα και σε όλους...
Τί έλεγε ,τί έλεγε;;;...
Ο TAFTAAR, αν και δεν τον ξερω, απο αυτα που γραφει και μονο, πιστευω οτι θα πρεπει να ειναι, εξαιρετικος ανθρωπος !!!
Αφού δεν μου μιλάει τις περισσότερες φορές...ότι δεν μπορεί μακριά σου και ότι όταν δεν μπαίνεις εδώ τον πιάνει κατάθλιψη γιατί δεν ξέρει με ποιον να τσακωθεί...
ότι δεν μπορεί μακριά σου και ότι όταν δεν μπαίνεις εδώ τον πιάνει κατάθλιψη γιατί δεν ξέρει με ποιον να τσακωθεί...
σου αρέσει το αβατάρ μου??Καλησπέρα στα κορίτσια του 104 και σε όλη την καλή παρέα….τι έγινε ρε παιδία έχω τόσες συμπάθειες και δεν τον ήξερα
καλο ειναισου αρέσει το αβατάρ μου??
τλικά πήρα άλεξ χτες...καλο ειναι
Το είδα βρε στην κριτική σου…εγώ αύριο την ανεβάζω θα είναι χολιγουντιανήτλικά πήρα άλεξ χτες...
μου την πήρε ο μαλλιάς τη σάρα....αλλά αύριο πρωί πάω για αναστασία....τώρα τα χω πάρει...Το είδα βρε στην κριτική σου…εγώ αύριο την ανεβάζω θα είναι χολιγουντιανή
τι ώρα έφυγες? γιατί όταν κατεβηκα είχες φύγει... :'( :'(Το είδα βρε στην κριτική σου…εγώ αύριο την ανεβάζω θα είναι χολιγουντιανή
ντροπήOλο κοτσομπολιό βλέπω ??
μην κλαις μουρο μου :-* :-* :-* και την αλλη πεμπτη εκει θα ειμαιτι ώρα έφυγες? γιατί όταν κατεβηκα είχες φύγει... :'( :'(
[move]τι ώρα έφυγες? γιατί όταν κατεβηκα είχες φύγει... :'( :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuli :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα στα κορίτσια του 104 και σε όλη την καλή παρέα….τι έγινε ρε παιδία έχω τόσες συμπάθειες και δεν τον ήξερα
Τσαχπινογαργαλιάρα μου :-* ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuli :-* :-* :-* :-* :-* :-*