sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
οχει οπου νανε θα ξαναγυριση παλι για δουλια ειναι διακοπεσ ;)Η Μπέτυ σταμάτησε?
οχει οπου νανε θα ξαναγυριση παλι για δουλια ειναι διακοπεσ ;)Η Μπέτυ σταμάτησε?
Σου φανηκα εχθες κοιμισμενος ?
σιμφονο απολιτα αλα θα σε μεθισο μαι γαλατακι και θα κοιμιθης σαν πουλακι ;)οποσ εχτες
για τιν ωρα οχει αλα πιο μετα δεν ξερο ποσ επεσεσ για υπνο ;)Σου φανηκα κοιμησμενος ?
Ανασκελα με τα χερια ανοιχτα.για τιν ωρα οχει αλα πιο μετα δεν ξερο ποσ επεσεσ για υπνο ;)
Ανασκελα με τα χερια ανοιχτα.
Ανασκελα με τα χερια ανοιχτα.
esy eisai megalh kAULA
εμ τι να κανουμε κυριε σειεν δεν φτεμε εμισ που ειμαστε καυλεσ ;)
Θα εχεις την ευκαιρια την επομενη φορα που θα "συναντηθουμε".
δλδ εισουν για φοτογραφια ε μονο που δεν ειμουν να σου εκανα μια φοτογραφια στα ανασκιλα
Φιλε ξεχασες και τα Ελληνικα σου με την Ελενη..esy eisai megalh kAULA
:-* :-* :-* :-* :-* :-* πολεσ μωρακι μου ;)esy eisai megalh kAULA
παλι εγω φτεο ε εγω τι να πο πιγα με τα μαλια κοτσιδα και γιρισα αλα μαλια εΦιλε ξεχασες και τα Ελληνικα σου με την Ελενη..
Εσύ φταις για όλα …κακό κορίτσιπαλι εγω φτεο ε εγω τι να πο πιγα με τα μαλια κοτσιδα και γιρισα αλα μαλια ε
:o :o :o :o :o ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕσύ φταις για όλα …κακό κορίτσι
Γιατι ο Εrrikos?παλι εγω φτεο ε εγω τι να πο πιγα με τα μαλια κοτσιδα και γιρισα αλα μαλια ε
Α με προκαλείς
να σου πο τιν αληθηα δεν προσεξα τα μαλιατου αλα τιν ;)Γιατι ο Εrrikos?
Ηταν μαλί αυτο οταν κατέβηκε ? ? ?
Φιλε ξεχασες και τα Ελληνικα σου με την Ελενη..
Αν ηταν σαν τα μαλλιά του, τοτε θα καλοπέρασες......να σου πο τιν αληθηα δεν προσεξα τα μαλιατου αλα τιν ;)
Χαιρετω ολα τα φιλαρακια, αλλα και την γλυκητατη Ελενη !!!Ρε παιδιά …τι είναι αυτά που λέτε ντρέπομαι :S