lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
δώσε ονόματα κ διευθύνσεις...Δυστυχώς είναι και κάτι αλλά κλωνια πολύ πιο ύπουλα ..αναδρα θα έλεγα είναι
δώσε ονόματα κ διευθύνσεις...Δυστυχώς είναι και κάτι αλλά κλωνια πολύ πιο ύπουλα ..αναδρα θα έλεγα είναι
εγω δεν ξερω τιποτα....δώσε ονόματα κ διευθύνσεις...
και καλά κάνεις...είσαι αγνός νέος και δεν ανκατεύεσαι εσύ με τον υπόκοσμο...εγω δεν ξερω τιποτα....
ειπα εγω υποκοσμο για φρονιμακαι καλά κάνεις...είσαι αγνός νέος και δεν ανκατεύεσαι εσύ με τον υπόκοσμο...
ειπα εγω υποκοσμο για φρονιμα
Δυστυχώς είναι και κάτι αλλά κλωνια πολύ πιο ύπουλα ..αναδρα θα έλεγα είναι
έτσι θα εγγράφει το άσμα των καιρών του κ Amjik που αναφέρεται σε παιδιά που δεν γίνονται άνδρες.
στη περίπτωση τούτη άνανδροι που δεν έγιναν άνδρες.
και πολύ άργησες!!! σε ευχαριστώ για τις ευχές σου...πάει καλύτερα...τώρα θα πλακωνόμαστε για το ποιος θα την πρωτοκλείνει...Καλησπερα φιλαρακι lagonisian,να σου πω και εγω περαστικα για τον πατερα σου και ευχομαι ταχεια ανναρωση.Επιτελους μετα απο αρκετο καιρο εκανα αυτο που υποσχεθηκα στο μωρο μου την Αλεξανδρα της εκανα μια επισκεψη και περασα τελεια... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν νομιζω φιλαρακι,αλλωστε εσυ ξερουμε ποια ειναι η αδυναμια σου οποτε δεν θα εχουμε προβλημα ;) ;),εγω με το μωρο μου την Αλεξανδρα και εσυ με την Κελλυ,τα λεω σωστα????και πολύ άργησες!!! σε ευχαριστώ για τις ευχές σου...πάει καλύτερα...τώρα θα πλακωνόμαστε για το ποιος θα την πρωτοκλείνει...
Άγαπητέ μου φίλε ,είμεθα έδώ πού μέ τίς δυναμικές μας παρεμβάσεις άποτρέπουμε καθημερινά τόν όλεθρο τών άδιάβαστων περιπατητών, οί όποιοι στήν κριτικήν των γίνονται κυνικοί, άλαζόνες, καί πού καί πού άντιπαθητικοί, φορτικοί και γκρινιάρηδες, διότι ή κρίση τους ένδόμυχα είναι άτελής!!
Πάθος άγαπητέ μου πάθος είναι γιά τήν σταθεροποίηση μιας ήθικής άσθένειας, άπππππωθημένη ψυχολογία ?????
δέν νομίζω !!!!!!!
ΟΧΙ!!! στην αριθμητική δεν ήσουν καλός ε?? δες πόσες κριτικές έχω γράψει για ελένη κ θα καταλάβεις!!Δεν νομιζω φιλαρακι,αλλωστε εσυ ξερουμε ποια ειναι η αδυναμια σου οποτε δεν θα εχουμε προβλημα ;) ;),εγω με το μωρο μου την Αλεξανδρα και εσυ με την Κελλυ,τα λεω σωστα????
Ελενη θες,δικια σου μονο μην αλλαξεις γνωμη μετα και ζητησεις Αλεξανδρα ,θα για χαρη της ...ΟΧΙ!!! στην αριθμητική δεν ήσουν καλός ε?? δες πόσες κριτικές έχω γράψει για ελένη κ θα καταλάβεις!!
ελπίζω ότι πριν κλείσω τα μάτια μου (οι υπολογισμοί μου είναι σε 70 χρόνια από σήμερα) να σε δω να αγορεύεις μαζί με τον biker.
άσε τώρα έβαλα στο στόχαστρο τη σάρα....την είδα χτες να κωλοτρίβεται με την ελένη υπό τους ήχους του in my bedroom και τρελλάθηκα....και κορμάρα....και φάτσα που σου ξυπνάει ένστικτα...Ελενη θες,δικια σου μονο μην αλλαξεις γνωμη μετα και ζητησεις Αλεξανδρα ,θα για χαρη της ...
Άγαπητέ (ξέχασα καί τό όνομα σας τώρα )ώχ τί έπαθα
κρύος ίδρώτας μέ έλουσε ........
Κρύο μαχαίρι τρύπησε τήν καρδιά μου ...........
Μέ σκοτώσατε .......
Ηρεμα φιλαρακι,απ' οτι καταλαβα σου αρεσει η ποικιλια?Δεν μενεις σταθερος σε καποια οπως εγω.άσε τώρα έβαλα στο στόχαστρο τη σάρα....την είδα χτες να κωλοτρίβεται με την ελένη υπό τους ήχους του in my bedroom και τρελλάθηκα....και κορμάρα....και φάτσα που σου ξυπνάει ένστικτα...
μην ανησυχείς, μέσ στην εβδομάδα θα ξανατιμήσω και την άλεξ...και μάλιστα πέραν της μιας φοράς...και ντουέτο με ελένη...Ηρεμα φιλαρακι,απ' οτι καταλαβα σου αρεσει η ποικιλια?Δεν μενεις σταθερος σε καποια οπως εγω.
μην ανησυχείς, μέσ στην εβδομάδα θα ξανατιμήσω και την άλεξ...και μάλιστα πέραν της μιας φοράς...και ντουέτο με ελένη...