baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
ke afta den prepi na ta acuso na kliso ta matiaΑχ βρε μικρε, το μαθημα σου ειναι να παρεις την bebe στα ορθια!![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ke afta den prepi na ta acuso na kliso ta matiaΑχ βρε μικρε, το μαθημα σου ειναι να παρεις την bebe στα ορθια!![]()
![]()
![]()
![]()
ke afta den prepi na ta acuso na kliso ta matia![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν κανω κουλουρια εγω ρε αλητη!Οχι αυτη την φορα γιατι σε εχω σταμπαρει να του παρεις την παρθενια !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με τα ματια ακουει η Αλεξανδρα ? ? ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Προδοσιααααααααααααααααα!
Οχι αυτη την φορα γιατι σε εχω σταμπαρει να του παρεις την παρθενια !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" My name is Buck and I am here for a ..... FUCK"
kalispera moromu :-* :-* :-* perimeno na gnoristume apo konda :-* :-* :-*καησπέρα Αλεξαδρα είσαι θεά ελπίζω να σε συναντήσω σύντομα. Πολλά φιλιά να έχεισ ένα υπέροχο βράδυ.
kalispera moromu ti kanis :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο υπνο και ονειρα γλυκα μουρο μου.......Φευγω ταξιδι! Τα λεμε την Πεμπτη! Καλο ξημερωμα! :-*
καλο ταξιδι ;)και φρονιμα ε :-* :-* :-*Φευγω ταξιδι! Τα λεμε την Πεμπτη! Καλο ξημερωμα! :-*
κυριε σεγιεν μασ μπερδευισ μωρο πιανου ειναι τωρα δικοσου η τισ νεφελησ ;)Καλο υπνο και ονειρα γλυκα μουρο μου.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kalo taxidi moromu ke kala na perasis :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Φευγω ταξιδι! Τα λεμε την Πεμπτη! Καλο ξημερωμα! :-*