Θελω λιγο να σταθω στα σχόλια που κανουν μερικοί ανώνυμοι στης κριτικες εκφράζοντας κομπλεξ ,ζηλεια και ουτε εγω ξέρω τι...
Για μένα αυτο ειναι μεγάλη μαλακια του αντι ,διοτη πολυ απλα ο καθε ενας που δεν εχει ποστάρει ποτε στο φορουμ, κλωνος κυριος παει και σχολιάζει με ασεβη τροπο στο πεδιο << σχολια>> στης κριτικές,πηγαιντε δειτε μονοι σας , οχι μονο στης κελλυς και σε διάφορες αλλες
Δεν μπορω να καταλάβω για ποιο λογο ενοχλουνται τοσο πολυ οταν καποιος απολαμβάνει το σεξ με μια εργάζομενη κοπέλα αυτου του χωρου και βγαινει μια χημεία πως το λένε? Εχουν φαει τοσες ξεπετες και βγαζουν το κομπλεξ εδω, η μονο με τα σχολια? Καταρχας αυτες οι κοπελες κανουν μια δυσκολη δουλεια και ειναι ολες αξιες σεβασμου,ειδικα μερικες που ειναι ακαταμάχητοι χαρακτηρες. Οπως βλεπετε η κελλυ εχει τετοια υπερβολη που λετε μερικοι στης κριτικες της διοτη ειναι γαμω τους χαρακτήρες, πολυ απλα, ειναι συναισθηματικη κοπέλα ,γλυκος χαρακτήρας και δεν ξερω και εγω τι αλλο, γιαυτο πολυ απλα διαβάζετε αυτα στης κριτικές, Μπορει σε εμφανιση αλλους να αρεσει και σε αλλους οχι λογο γουστου,αλλα αν σε καποιον αρεσει εμφανισιακα και σε χαρακτήρα οδηγειτε η κριτικη στην υπερβολή που λέτε.
Κανει καποιος μια πολυ καλη κριτικη << ειναι προμότορας>> κανει ασχημη ειναι <<αντιπαλος προμότορας>>
Αποφασηστε ρε καραγκιόζηδες τι θελετε να γραφουμε να τελειωνουμε
Βλεπω οτι της κριτικες με τα αυταρχικα δεν της μαυρίζετε
μηπως λοιπον θελετε ολη μια πλαστικια στον κωλο να ηρεμησετε? Λεω μηπως...
Και μενα μετα την κριτικη για την κελλυ μου ζαλισατε τα αρχιδια και μου τα πρηξατε τοσο που δεν μου εκανε το xl μποξεράκι μου..
Αλλα στην τελικη εγω κανω αυτα που γουστάρω και δεν θα δωσω δεκάρα για κανενα ,αρωστάκι, κομπλεξάκι, και κρυφόπουστα..
Και αν σκάτε απο το κακο σας και ενοχλειστε τοσο,
ΞΥΔΑΚΙ
αυτα...