Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
:-* :-* :-* σε πειραζω βρεΤιμώρησε με
Καιρος να μαθεις................θα σε βαλω τιμωρια οταν περασω!!
:-* :-* :-* σε πειραζω βρεΤιμώρησε με
Καλώς τον Σε περιμένει to ΕλενακιΚαιρος να μαθεις................θα σε βαλω τιμωρια οταν περασω!!
Καλώς τον Σε περιμένει to Ελενακι
το ξερο ματια μου
xaxxaxaxaxaxaxxa δεν κανισ τπτ χορισ εσυ πο πο τι θα γυνι με σενα πολι αυστιροσ ε γιατι ετσι εγω δεν εκανα ζημια σημερα ;)Πολυ γλυκια μας εγινες μετα τις διακοπες σου! Καιρος για λιγο στρωσιμο μου φαινεται!
εσυ ποτε δεν κανεις ζημιες...εισαι αγγελουδι 0xaxxaxaxaxaxaxxa δεν κανισ τπτ χορισ εσυ πο πο τι θα γυνι με σενα πολι αυστιροσ ε γιατι ετσι εγω δεν εκανα ζημια σημερα ;)
xaxxaxaxaxaxaxxa δεν κανισ τπτ χορισ εσυ πο πο τι θα γυνι με σενα πολι αυστιροσ ε γιατι ετσι εγω δεν εκανα ζημια σημερα ;)
ναι ναι μωρακι μου ποτε δεν κανο ;)μονο οταν κοιμαμεεσυ ποτε δεν κανεις ζημιες...εισαι αγγελουδι 0
δεν γλιτοσα μωρο ;) τα εκανα ολα αυτα σημερα και βολτα με τον γουρουνακι μουΠως και την εβγαλες καθαρη σημερα χωρις ?
ΥΓ. Ψαχνω για το πουρο σου και τις χειροπεδες πριν ερθω!
δεν γλιτοσα μωρο ;) τα εκανα ολα αυτα σημερα και βολτα με τον γουρουνακι μου
Προετοιμασια για τον Σταμ βλεπω!
Προετοιμασια για τον Σταμ βλεπω!
Στην Ελενη να το πειςΚαληνυχτιζω την παρεα και τα ομορφα κοριτσια του 104, ιδιως την Αλεξανδρα και την Κελλη που δουλευουν αποψε!!
Παω για ποτο .......................ακους ταφταρ!!
kalimera se olous... :-* :-* :-*
Καλημέρα και σε σένα καύλα, να δούμε πότε θα σε πετύχω στο μαγαζί να γνωριστούμε από κοντάkalimera se olous... :-* :-* :-*