lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κυριακάτικα?? τι δουλειά κάνεις μαν??Καλά είμαι γλυκιά μου γυναίκα ετοιμάζομαι για δουλεία εσύ καλά είσαι?
κυριακάτικα?? τι δουλειά κάνεις μαν??Καλά είμαι γλυκιά μου γυναίκα ετοιμάζομαι για δουλεία εσύ καλά είσαι?
24.000baccini.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*kalimera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλά είμαι γλυκιά μου γυναίκα ετοιμάζομαι για δουλεία εσύ καλά είσαι?
kalimera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα και σε εσένα κούκλα μου ..... :-* :-* :-* :-*kalimera se olous... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μια δουλειά που δεν γνωρίζει Κυριακές …..κυριακάτικα?? τι δουλειά κάνεις μαν??
kali dulia glikomu ke ego dulia imeΚαλά είμαι γλυκιά μου γυναίκα ετοιμάζομαι για δουλεία εσύ καλά είσαι?
perastikasu mormu pare kati na su perasiπήγα σε ένα εστιατόριο στη βουλιαγμένη χτες με οικογένεια μαζί και μάλλον έφαγα και πολύ και μάλλον δεν ήταν καλό αυτό που πήρα...
Καλημέρα και σε εσένα κούκλα μου ..... :-* :-* :-* :-*Μια δουλειά που δεν γνωρίζει Κυριακές …..
να πάρω εσένα που είσαι το πιο ωραίο χάπι?? νομίζω με λίγο τρίψιμο στα βυζάκια σου θα μου περάσουν όλα...perastikasu mormu pare kati na su perasi
24.000baccini.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ela moromuuuuuuνα πάρω εσένα που είσαι το πιο ωραίο χάπι?? νομίζω με λίγο τρίψιμο στα βυζάκια σου θα μου περάσουν όλα...
Σε ευχαριστώ κουκλα μου …να ξέρεις ότι είσαι πολύ ευγενική και γλυκιά κοπέλα ;)kali dulia glikomu ke ego dulia ime
ποια ήταν τελικά??
efaristo glikomu :-* :-* :-*Σε ευχαριστώ κουκλα μου …να ξέρεις ότι είσαι πολύ ευγενική και γλυκιά κοπέλα ;)
Σε ευχαριστώ κουκλα μου …να ξέρεις ότι είσαι πολύ ευγενική και γλυκιά κοπέλα ;)
ποια ήταν τελικά??
ise ke isi moromu :-* :-*Εγώ δεν είμαι ευγενικός,που σε καλημερίζω και σε...καλημερίζω κάθε πρωί;
ise ke isi moromu :-* :-*