Για οποιαδηποτε υποστηριξη η Κελλυ ειναι......μανουλα !!!!
Ειναι ομως ακομα πολυ μικρη για μενα! :-
Αν μεγαλωσει καμια 20αρια χρονακια θα γινω ο καλυτερος πελατη της!
Για οποιαδηποτε υποστηριξη η Κελλυ ειναι......μανουλα !!!!
καλημέρα σε όλους κ όλες....πολλά νεύρα έχω σήμερα....κακοκοιμισμένος και με τρομερό πονοκέφαλο...:o :o :o
:-* :-* :-*
Το απογευμα, ειναι παλι η Κελλυ, εσυ απο τωρα εχεις πονοκεφαλο ???καλημέρα σε όλους κ όλες....πολλά νεύρα έχω σήμερα....κακοκοιμισμένος και με τρομερό πονοκέφαλο...
ξεκινάει από τώρα για να κορυφωθεί αργότερα....νομίζω είναι πρωινή...Το απογευμα, ειναι παλι η Κελλυ, εσυ απο τωρα εχεις πονοκεφαλο ???
Καλημερα lagonisian !!!
γράψε λάθος...ξεκινάει από τώρα για να κορυφωθεί αργότερα....νομίζω είναι πρωινή...
Πρωι, νυχτα, πρωι ???γράψε λάθος...
ποιος έχασε τη λογική για να τη βρούμε στην ελλάδα?? αλλά οκ φαίνεται ότι η άντζελα διαθέτει λίγη...να σου πω ρε λιοντάρι, αλίκη έχεις πάρει??Πρωι, νυχτα, πρωι ???
Δεν ειναι λογικο !!!
Ναι !!!ποιος έχασε τη λογική για να τη βρούμε στην ελλάδα?? αλλά οκ φαίνεται ότι η άντζελα διαθέτει λίγη...να σου πω ρε λιοντάρι, αλίκη έχεις πάρει??
γιατί ρε αλήτη?? τόσο χάλια ήταν??Ναι !!!
Αλλα ομως δεν λεω !!!
Ο Χ Ι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!γιατί ρε αλήτη?? τόσο χάλια ήταν??
θα δοκιμάσω κ γω τότε...την είχα δει μια φορά στο σαλόνι ενώ έφευγε και μου έκανε εντύπωση το χαμόγελο κ η ευγένεια της...μας χαιρέτησε όλους και ήταν πλύ χαρωπή γενικά...πες κανένα στοιχείο ρε γείτονα...Ο Χ Ι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!
Απλα σου λεω να πας, αξιζει !!!θα δοκιμάσω κ γω τότε...την είχα δει μια φορά στο σαλόνι ενώ έφευγε και μου έκανε εντύπωση το χαμόγελο κ η ευγένεια της...μας χαιρέτησε όλους και ήταν πλύ χαρωπή γενικά...πες κανένα στοιχείο ρε γείτονα...
δεν βοηθάς...ούτε κριτική έγραψες...κρίμα και έιχα σκοπό να σου κάνω δώρο τα ψώνια του χειμώνα από το σοφρώνη!!!Απλα σου λεω να πας, αξιζει !!!
Εχω ανεβασει, 3 κριτικες για Κελλυ και δεν ανεβαινουν !!!δεν βοηθάς...ούτε κριτική έγραψες...κρίμα και έιχα σκοπό να σου κάνω δώρο τα ψώνια του χειμώνα από το σοφρώνη!!!
στειλε πμ στον αντισθένη κ θα το ρυθμίσει...Εχω ανεβασει, 3 κριτικες για Κελλυ και δεν ανεβαινουν !!!
Κατι εχει το κολο νετ μπουκ !!!
Γι'αυτο και δεν γραφω !!!
buonjorno italia, buonjorno anastasia!!! :-* :-*kalimera se olous :-* :-* :-*
Καλημερα κουκλα !!! :-* :-* :-* :-* :-*kalimera se olous :-* :-* :-*
buonjorno italia, buonjorno anastasia!!! :-* :-*
comme ctai??buongiorno amore