lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
συμφωνείς έτσι?? τα λουλούδια πάνε στα λουλούδια!!! ;)eti moromu
συμφωνείς έτσι?? τα λουλούδια πάνε στα λουλούδια!!! ;)eti moromu
panda moromuσυμφωνείς έτσι?? τα λουλούδια πάνε στα λουλούδια!!! ;)
ia ti to les aftoΑ στο καλό,χάλασε η βραδιά μας...
ia ti to les afto
Α στο καλό,χάλασε η βραδιά μας...
Ε, που έφυγε η Κέλλυ μας...
η βραδια μας δεν χαλασε καθολου....εχω πληρη γνωση της εμφανισης μου
απλα μου αρεσει να τα λεω χυμα και να μην κολωνω πουθενα...ετσι εχω μαθει
kalispera moromuΚαλησπερα στις κουκλαρες του μαγαζιου ;) ;) ;)..Την πιο γλυκιαααα καλησπερα στην κουκλιτσα μου την Κελλυ μου,τι κανεις καρδια μου??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα στις κουκλαρες του μαγαζιου ;) ;) ;)..Την πιο γλυκιαααα καλησπερα στην κουκλιτσα μου την Κελλυ μου,τι κανεις καρδια μου??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα στις κουκλαρες του μαγαζιου ;) ;) ;)..Την πιο γλυκιαααα καλησπερα στην κουκλιτσα μου την Κελλυ μου,τι κανεις καρδια μου??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κρίμα είναι το παιδάκι.Εκατό φορές συγνώμη σου ζήτησε...
και καλά κάνεις!! μοιάζουμε πολύ βλέπεις?? η ειλικρίνεια είναι το καλύτερο στοιχείο!!η βραδια μας δεν χαλασε καθολου....εχω πληρη γνωση της εμφανισης μου
απλα μου αρεσει να τα λεω χυμα και να μην κολωνω πουθενα...ετσι εχω μαθει
εγώ μάτια μουσ την τελική για κλό το είπ...είμαι οπαδός του ρητού....γυναίκα χωρίς πιασίματα...δρόμος χωρίς μπάρες...καμία ασφάλεια!!!σε λατρεύω κουνέλα μου... :-* :-*δεν εχω τιποτα με το κουνελακι μου....
και δεν χρειαζεται να μου ζιταει συγνωμη....δεν με εβρισε....
αλλα εσυ γιατι τον υπερασπιζεσε τοσο???
Μια χαρα καρδιααααα μουυυυ,εσυ τι κανεις??? :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα μωρο μου....καλα ειμαι κουκλε μου.....εσυ?
δεν εχω τιποτα με το κουνελακι μου....
και δεν χρειαζεται να μου ζιταει συγνωμη....δεν με εβρισε....
αλλα εσυ γιατι τον υπερασπιζεσε τοσο???
θα πας στον παράδεισο!!! να δεις υποστήριξη που θα έχεις από μένα στα πειράγματα του ταφτάρ κ σταμ...συμμαχία κόντρα στα περιστέρια!!!Είμαι πονόψυχος.Αυτό είναι όλο...
Δεν το καταλαβα αυτο το ειρωνικο σχολιο σου,τι συμβαινει???Καλά, εσύ ήρθες την πιο ακατάλληλη στιγμή...