You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Δεν το εχεις παρει χαμπαρι οτι κανεις δεν σου δεινει σημασια!
Μονο εγω οποτε ναι το ρετιρε ειναι ακατοικητο!! μην σου πω και το .................υπογειο με σενα!
Εδώ,μπαίνει ερωτηματικό...
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Μπράβο Άντζελα, συχαρητήρια για αυτή σου την πρωτοβουλία. Δείχνεις ότι όχι μόνο ξέρεις τη δουλειά αλλά ότι είσαι και μία σωστή επαγγελματίας. Άντε και με το πρώτο FKK στην Ελλάδα...δεν ειναι καθολου δυσκολο μωρο μου
θα υπαρχει η υπηρεσια που θα εχει την ευθυνη του σαλονιου ,της υποδοχης του κοσμου κτλ
και θα υπαρχει και στη βαρδια και η καθαριστρια που θα μπαινει στα δωματια κανονικα με ολα τα καθαριστικα της να καθαρισει οπως πρεπει να καθαριστει ενα δωματιο ;)
δηλ οκ ερχεσαι μας δινεις τα χρηματα σου.......
γιατι να ξαπλωσεις στο ιδιο σεντονι με τον προηγουμενο? μπορει να ειναι καθαρο αλλα δεν παυει να εχει ξαπλωσει αλλος πριν
ανοιγεις τον καδο να πεταξεις τα χαρτια σου, γιατι να εισαι υποχρεωμενος να δεις τα χαρτια και τα προφυλακτικα του προηγουμενου?
μπαινεις μεσα στο δωματιο, γιατι να μην εχει σφουγγαριστει για σενα ετσι ωστε να μοιριζει ο χωρος κερασι, λεμονι κτλ αναλογα με το καθαριστικο πατωματος?
το τασακι γιατι να μην εχει πλυθει και να πρεπει να δεις εσυ τις σταχτες του προηγουμενου?
ειναι μικρες λεπτομεριες που κανουν τη διαφορα
και ενταξυ εσυ ερχεσαι εκει για 20-30-40 λεπτα
εμεις οι κοπελες καθομαστε εκει ολοκληρη βαρδια, εμεις οι ιδιες λοιπον θελουμε ενα καλυτερο περιβαλον για εμας και κατι τετοιο μπορει να γινει μονο αν απαλαξουμε τις ηλικιωμενες υπηρεσιες απο την καθαριοτητα και εχουμε μαζι μας στις βαρδιες μας και μια καθαριστρια επιφωρτισμενη με την καθαριοτητα και μονο ;)
Η καλυτερη, ισως κινηση θα ειναι !!!Μπράβο Άντζελα, συχαρητήρια για αυτή σου την πρωτοβουλία. Δείχνεις ότι όχι μόνο ξέρεις τη δουλειά αλλά ότι είσαι και μία σωστή επαγγελματίας. Άντε και με το πρώτο FKK στην Ελλάδα...
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.330
- Πόντοι
- 5.435
Γιαυτό το είπα, τις βάζω ιδέες τώρα...Η καλυτερη, ισως κινηση θα ειναι !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρα σε όλα τα καυτά κορίτσια του πολιτιστικού κέντρου και κοιτίδας της ανταλλαγής των πολιτισμών <<ΟΡΙΕΝΤΑΛ>> και φυσικά σε όλους τους φίλους, λάτρεις του ωραίου και του αληθινού!!(πως τα λέω ο π...)Η καλυτερη, ισως κινηση θα ειναι !!!
Παλι πιωμενος εισαι ???καλημέρα σε όλα τα καυτά κορίτσια του πολιτιστικού κέντρου και κοιτίδας της ανταλλαγής των πολιτισμών <<ΟΡΙΕΝΤΑΛ>> και φυσικά σε όλους τους φίλους, λάτρεις του ωραίου και του αληθινού!!(πως τα λέω ο π...)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ... κάτι τσίπουρα και κάτι ουίσκια πίνω από χτες με τον ταφτάρ και τον σταμ... :o :o μετά ήρθε στην παρέα και το λιοντάρι...Παλι πιωμενος εισαι ???
Εγω, μονο μπυρες HEINEKEN πινω, τα αλλα τα εκοψα ???ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ... κάτι τσίπουρα και κάτι ουίσκια πίνω από χτες με τον ταφτάρ και τον σταμ... :o :o μετά ήρθε στην παρέα και το λιοντάρι...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ωχ ναι!! σε μπέρδεψα μέσα στο μεθύσι μου...καλές οι heinken αλλά και δοκίμασε και κάτι πιο προχωρημένο(mcfarland, franjiskaner...)Εγω, μονο μπυρες HEINEKEN πινω, τα αλλα τα εκοψα ???
Ειμαι κλασικος, δεν αλλαζω γευσεις !!!ωχ ναι!! σε μπέρδεψα μέσα στο μεθύσι μου...καλές οι heinken αλλά και δοκίμασε και κάτι πιο προχωρημένο(mcfarland, franjiskaner...)
Παω τωρα στο κεντρο, τα λεμε !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
να προσέχεις!!Ειμαι κλασικος, δεν αλλαζω γευσεις !!!
Παω τωρα στο κεντρο, τα λεμε !!!
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟ ΝΑ ΑΡΜΕΞΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥ ΒΥΖΑΚΙΑ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΑΛΑ ΑΡΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................................................. ΓΙΑΣΜΗΝ.................
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Mέχρι τις 17:00 στο studio oι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12]Νεφέλη-Κέλλυ-Γιασμίν[/url]
το απόγευμα οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=57]Αλίκη-Νεφέλη-Γιασμίν[/url]
και το βράδυ οι www.filis104.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61]Κέλλυ+Αλεξάνδρα[/url]
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13