Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ρε παιδιά την αθηνά την έχει ει-τσεκάρει κανείς..??
μεθαυριο εχει την πρωτη της βαρδια ;)
ρε παιδιά την αθηνά την έχει ει-τσεκάρει κανείς..??
Αν θες παμε αλλου, τα εξαρχεια ειναι μονο για μπύρες, η ιστορία των εξαρχειων εχει γραφτει στην μπυραΟταν κερναω...............οτι θελω διαλεγω!
Ααααααααα και μετα Καβουρα για σουβλακι!!
φοτό παίζει??μεθαυριο εχει την πρωτη της βαρδια ;)
αφού την έχει βάρδια υτή τν εβδομάδα...
Μόνο Φωκίωνος Νέγρη ποτο και φυγαμε γιαΑν θες παμε αλλου, τα εξαρχεια ειναι μονο για μπύρες, η ιστορία των εξαρχειων εχει γραφτει στην μπυρα
εκει δεν ειμαστε γλυφαδες και παραλιακές με house μαλακιες, ειμαστε ροκάδες
Στην τελικη εχει ωραιες ταβέρνες για τσιμπημα
έλα να σε πάω στα ωραία της παραλιακής κ θα αλλάξεις γνώμη...πάμε ένα ακάνθους, ένα μπάλουξ...Αν θες παμε αλλου, τα εξαρχεια ειναι μονο για μπύρες, η ιστορία των εξαρχειων εχει γραφτει στην μπυρα
Το νου σου, φυλης 130-150 μενει ο θεις και η θεια μου , το νου σουΜόνο Φωκίωνος Νέγρη ποτο και φυγαμε για
έλα να σε πάω στα ωραία της παραλιακής κ θα αλλάξεις γνώμη...πάμε ένα ακάνθους, ένα μπάλουξ...
Αν θες παμε αλλου, τα εξαρχεια ειναι μονο για μπύρες, η ιστορία των εξαρχειων εχει γραφτει στην μπυρα
πες μου ότι κάνεις πλάκα κ δεν έχεις πάει... :-
Ρε φιλε μου , ροκάς μεχρι αηδιας ειμαι, εχω παει σε τοσες συναυλίεςπες μου ότι κάνεις πλάκα κ δεν έχεις πάει... :-
ποτο και φυγαμε για
πάω πάσο...πλαντως έχει ωραίο περιβάλλον...είσαι πάνω στη θάλασσα...Ρε φιλε μου , ροκάς μεχρι αηδιας ειμαι, εχω παει σε τοσες συναυλίες
γιαυτο παω και εκει περα, αυτη μουσικη με εκφράζει..
δεν υπάρχει λογος να παω στο μπαλουξ και τα σχετικά ;) ;)
ΕξτραδακιαΚανει και απο αυτα ο Σταμ?
μια φορα εχω παει εκει πέρα, χριστουγεννα αν θυμάμαι, οχι στο κλαμπ ακριβως, σε ενα αλλο σαν εστιατόριο, οντως ωραιο κλιμαπάω πάσο...πλαντως έχει ωραίο περιβάλλον...είσαι πάνω στη θάλασσα...
Μην τον ακούς παπά ροκάδες ακούει αφού είναι νεφελιμπάω πάσο...πλαντως έχει ωραίο περιβάλλον...είσαι πάνω στη θάλασσα...
τιγκα στα μουνακια το μπαλουξέλα να σε πάω στα ωραία της παραλιακής κ θα αλλάξεις γνώμη...πάμε ένα ακάνθους, ένα μπάλουξ...
τιγκα στα μουνακια το μπαλουξ
τι να ξερει ο βλαχοσταμ
Μην τον ακούς παπά ροκάδες ακούει αφού είναι νεφελιμ