baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalispera se olus
καλησπέρα κ σε σένα μωρό μου...μη μας δείχνεις τα βυζάκια σου!!!kalispera se olus
Πέρασες καλά στις διακοπές?kalos se vrika kardula mu :-* :-*
καθόλου μωρέ.. απλά πλακώνουν νταβάδες, όπλα, απαγωγές, λύτρα, ξύλο και ευνουχισμός......είναι πιθανό να σας φανεί σα μια καλή ιδέα αν έχετε έρθει γι’ αυτήν πολλές φορές και θα θέλατε να τη γνωρίσετε εκτός Studio, αλλά απλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο και ελπίζουμε αυτές οι πέντε λέξεις να σας αποτρέψουν
Λίγο απειλητικό μου ακούγεται...
Εχω φιλο απο τα παιδικα χρονια που τωρα ειναι μπάτσος, και αστυφύλακας μάλιστα ,οποια θελει ας προσέλθει...είναι πιθανό να σας φανεί σα μια καλή ιδέα αν έχετε έρθει γι’ αυτήν πολλές φορές και θα θέλατε να τη γνωρίσετε εκτός Studio, αλλά απλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο και ελπίζουμε αυτές οι πέντε λέξεις να σας αποτρέψουν
Λίγο απειλητικό μου ακούγεται...
Σου έλειψαν ?Εχω φιλο απο τα παιδικα χρονια που τωρα ειναι μπάτσος, και αστυφύλακας μάλιστα
οποτε ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΛΑΝΟΥΝ
καλησπερα μωρο :-* :-* :-*kalispera... :-* :-* :-*
τα χρονια οι η προστατες ?Σου έλειψαν ?
άμα τους δεις μπροστά σου σα φάντη μπαστούνι...δεν ξέρω...Εχω φιλο απο τα παιδικα χρονια που τωρα ειναι μπάτσος, και αστυφύλακας μάλιστα ,οποια θελει ας προσέλθει
οποτε ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΛΑΝΟΥΝ
καθόλου μωρέ.. απλά πλακώνουν νταβάδες, όπλα, απαγωγές, λύτρα, ξύλο και ευνουχισμός...
Και παλι οχι, διοτη δεν εχω δημιουργήσει ποτε προβλημαάμα τους δεις μπροστά σου σα φάντη μπαστούνι...δεν ξέρω...
Γιαυτο είσαι αρχηγόςτα χρονια οι η προστατες ?
Τα παιδικα χρόνια ναι, μου λειπει το μικρο στίτη στο λιβαδι, καρουσέλ κλπ :'( :'( :'(
για τους δευτερους δεν ειχα ποτε καμια επαφη
Τωρα εχουμε τον ναο του έρωτα
ναι έβγαινα από το 104 και είδα έναν μουστακαλή έξω από ένα σπίτι επί της φυλής και του είπα <<είσαι νταβατζής>>? κ μου απάντησε <<ναι!!>> κ του είπα ν πάει να γαμηθεί....μου είπε ευχαριστώ!!! ευγενικό παιδί!!Και παλι οχι, διοτη δεν εχω δημιουργήσει ποτε προβλημα
Βασικα ο καθενας μπορει να τους δει στον δρομο κατα της 11 εκει που αλλαζουν βαρδιες στην φυλης στα σπίτια
εγω να σας πω ιστοριες απο την κρυπτη...αλλα βαριεμαι να γραφω πολλα γαμωτοΚαι παλι οχι, διοτη δεν εχω δημιουργήσει ποτε προβλημα
Βασικα ο καθενας μπορει να τους δει στον δρομο κατα της 11 εκει που αλλαζουν βαρδιες στην φυλης στα σπίτια
Καλα ναι, ενας να με πειράξει , θα δεις καμια 100αρια ατομα με κουκουλες from εξαρχεια στην φυλης μετα ;) ;) ;)εγω να σας πω ιστοριες απο την κρυπτη...αλλα βαριεμαι να γραφω πολλα γαμωτο
πες μα πες μας πες μαςεγω να σας πω ιστοριες απο την κρυπτη...αλλα βαριεμαι να γραφω πολλα γαμωτο
θα ερθετε ετσιΚαλα ναι, ενας να με πειράξει , θα δεις καμια 100αρια ατομα με κουκουλες from εξαρχεια στην φυλης μετα ;) ;) ;)
Κάποια άλλη στιγμή ΒΑΡΙΕΜΑΙπες μα πες μας πες μας