lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
να σου δώσω ένα??A να χαθειτε σημερα! Μια η λαγουδιτσα μια εσυ δεν μου εχει μεινει αντερο!
να σου δώσω ένα??A να χαθειτε σημερα! Μια η λαγουδιτσα μια εσυ δεν μου εχει μεινει αντερο!
Καλα ειμαι εγω, αλλα εχθες θα εκαιγαν το εξοχικο μου, οι μαλακεςςςςςςςςςςςςςς !!!καλημέρα λιοντάρι...είσαι καλά?? εγώ είμαι σε φάση
Αμα σου περισευει!να σου δώσω ένα??
είσαι απίστευτη?? που το βρήκες αυτό?? φαντάζομαι εγώ είμαι ο ξαπλωμένος...ελα να με τριψεις....
που είναι το εξοχικό σου? λαγονήσι?? γιατί και σε εμάε βάλανε φωτιά στο βουνό και έβλεπα τις φλόγες κι κατέβρεχα όλο το σπίτι...Καλα ειμαι εγω, αλλα εχθες θα εκαιγαν το εξοχικο μου, οι μαλακεςςςςςςςςςςςςςς !!!
Εγω ακομα το πρωινο μου, πινω και περναω καλα !!!
Ακου και αυτο!!!
Το στριμενο αντερο θα του δωσεις, η το κο......ρο ???A να χαθειτε σημερα! Μια η λαγουδιτσα μια εσυ δεν μου εχει μεινει αντερο!
Πριν τις πλαγιες, 1000 μετρα απο την παραλια !!!που είναι το εξοχικό σου? λαγονήσι?? γιατί και σε εμάε βάλανε φωτιά στο βουνό και έβλεπα τις φλόγες κι κατέβρεχα όλο το σπίτι...
όποιο επιλέξει!!!Το στριμενο αντερο θα του δωσεις, η το κο......ρο ???
μάλιστα....
τώρα με έκανες....
που ακριβώς?? εγώ είμαι γαλάζια ακτή...στην οδό κύπρου...εσύ που??Πριν τις πλαγιες, 1000 μετρα απο την παραλια !!!
Πςςςςςςςςςς θα σε μαλωσω !!! ;) ;) ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χαρισμα σας και τα δυο!όποιο επιλέξει!!!
Χαρισμα σας και τα δυο!
Γαλαζια ακτη, μετα την Κυπρου !!!που ακριβώς?? εγώ είμαι γαλάζια ακτή...στην οδό κύπρου...εσύ που??
Εχεις ανταλλακτικο ???Χαρισμα σας και τα δυο!
Αμε ! εχω και αντερα και νεφρα και παγκρεας!Εχεις ανταλλακτικο ???
βρε γειτονόπουλο!!!έλα ρε μικρός που είναι ο κόσμος...Γαλαζια ακτη, μετα την Κυπρου !!!
Δεν σου λεω, για να σκασεις !!!
Στα χρωματα σιδηρικα,
πριν δεξια !!!
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Παντως πρεπει να το τρως ολο το φαγητακι σου....
Τα βουνα δεν σμιγουν, οι ανθρωποι ομως !!!βρε γειτονόπουλο!!!έλα ρε μικρός που είναι ο κόσμος...