TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
σοβαρά ε? άσε να το ξέρω εγώ αυτό καλύτερα εξάλλου και αύριο μέρα είναι….Ελα τώρα, δικαιολογίες.Εάν πραγματικά ήθελες θα πεταγόσουν...
σοβαρά ε? άσε να το ξέρω εγώ αυτό καλύτερα εξάλλου και αύριο μέρα είναι….Ελα τώρα, δικαιολογίες.Εάν πραγματικά ήθελες θα πεταγόσουν...
σοβαρά ε? άσε να το ξέρω εγώ αυτό καλύτερα εξάλλου και αύριο μέρα είναι….
Εγώ πάντως επέστρεψα στην Αθήνα....και μόλις ήρθα από το Φ104...
Μιλάμε για show Αντζελα και αυταρχικά παιχνίδια με Κέλλυ (ηγουμένη) και Ελένη (νοσοκόμα)...
Στην υποδοχή η θεα Μαρίνα (πραγματικά υπέροχη)
Σας ευχαριστώ και τις 4!!!
Εγώ έτσι και αλλιώς πάλι καλά θα περάσω οπότεΝαι,αλλά δεν θα είναι η Αντζελα αύριο.Δεν είναι το ίδιο...
Εγώ έτσι και αλλιώς πάλι καλά θα περάσω οπότε
Ίσως φίλε μου ίσως...Εσύ πάντα ωραία περνάς,τί στο καλό,το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχεις;
Δεν υπάρχει κόλπο …καλή διάθεση και χημεία να υπάρχει και όλα γίνονται….Α ρε μπαγάσα,πιό να είναι το κόλπο σου;...
εδω μερικοι εχουμε διαφορα προβλήματαΤο μαρτύριο του Ταντάλου Να είσαι δίπλα και να μην μπορείς να πας Όλο δουλεία δουλεία ….. ….. :'( :'( :'( :'(
Εγώ πάντως επέστρεψα στην Αθήνα....και μόλις ήρθα από το Φ104...
Μιλάμε για show Αντζελα και αυταρχικά παιχνίδια με Κέλλυ (ηγουμένη) και Ελένη (νοσοκόμα)...
Στην υποδοχή η θεα Μαρίνα (πραγματικά υπέροχη)
Σας ευχαριστώ και τις 4!!!
Πως με καταλαβαίνεις... θαναση εισαι εδω?εδω μερικοι εχουμε διαφορα προβλήματα
δεν πειράζει. οποτε μπορούμε παμε μαζί, να σε παρω εξάρχεια να σε κεράσω μπυρες και μετα σπιτη μου να ασπρισεις λιγο το ταβανι
hallo! Is there anybody home?
Λέγε!!!Τί κάνεις τόση ώρα;;;