anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Καλημερα και σε σενα :-* :-* :-* :-* :-* !!!!!
ti kanis moromu..ola kala..
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Καλημερα και σε σενα :-* :-* :-* :-* :-* !!!!!
Καλα γλυκεια μου, ολα καλα !!!ti kanis moromu..ola kala..![]()
![]()
![]()
Καλα γλυκεια μου, ολα καλα !!!![]()
![]()
Εσυ ?
poli kala che ego :-* :-* :-* :-*
Ετσι μπραβο, μου αρεσει να το ακουω και να το βλεπω, οτι ολοι ειμαστε καλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!Καλα γλυκεια μου, ολα καλα !!!![]()
![]()
Εσυ ?
poli kala che ego :-* :-* :-* :-*
Ετσι μπραβο, μου αρεσει να το ακουω και να το βλεπω, οτι ολοι ειμαστε καλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
efaristo olos o cosmos...![]()
:-*
παρα πολυ
κριμα γιαυτην πιο πολυ γιατι επαγγελματικα ειχε ολες τις προυποθεσεις για να εκτοξευτει σε εμας
εντελως αγνωστη, ομορφη, νεα, ελληνιδα.....
δεν βρισκονται τετοιες κοπελες καθε μερα :-
Buongiorno bella Anastasia.kalimera se olous :-* :-* :-*
Buongiorno bella Anastasia.
Buon turno.
;) ;) ;) ;)
Le vaccanze finiscono.buongiorno amore....come stai...tutto bene.. :-* :-* :-*
Le vaccanze finiscono.
Sta notte torno ad Atene.
![]()
![]()
![]()
Καλα ητανε (για να καταλαβαινουν και οι αλλοι φιλοι)hai passato bene amore...spero che si...buon ritorno e tanti baci![]()
![]()
![]()
Καλα ητανε (για να καταλαβαινουν και οι αλλοι φιλοι)
Ευτυχως που υπαρχει και το Oriental και δεν θα στεναχωρηθω και τοσο που θα γυρισω..........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και φυσικα δεν θα παραλειψω να ελθω να σε γνωρισω και απο κοντα, μιας και ομολογω οτι μονο μια φορα εχει τυχει να σε δω στις βολτες μου.:-* :-* :-* :-*
Και φυσικα δεν θα παραλειψω να ελθω να σε γνωρισω και απο κοντα, μιας και ομολογω οτι μονο μια φορα εχει τυχει να σε δω στις βολτες μου.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αν με ηξερες δεν θα με ελεγες μωρακι .totte se perimeno morachi mou... :-* ;) ;)
ο ινδιανοσ ινε ΓΙΓΑΝΤΑΣ,οποια το γνωριζι τον εροτεβετεΑν με ηξερες δεν θα με ελεγες μωρακι .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρωτα και την Κελλυ και την Ελενη που με ξερουν ......
![]()
![]()
![]()
![]()
Την καλημερα και απο εμενα και ας μην ξερω Ιταλικαkalimera se olous :-* :-* :-*