lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πριν λίγο έφαγα σοκολάτα φράουλα παγωτό.....πολύ καλό... αλλά να το τρώγαμε μαζί θα ήταν αλλιώς...ναι και υδικα το γεφσι φραουλιτσα :-* :-* :-*
πριν λίγο έφαγα σοκολάτα φράουλα παγωτό.....πολύ καλό... αλλά να το τρώγαμε μαζί θα ήταν αλλιώς...ναι και υδικα το γεφσι φραουλιτσα :-* :-* :-*
:- :- :- :- :-ε σιγουρα θα ειταν αλιοσ μωρο :-* :-* :-*πριν λίγο έφαγα σοκολάτα φράουλα παγωτό.....πολύ καλό... αλλά να το τρώγαμε μαζί θα ήταν αλλιώς...
για διακοπές που λες να πας??:- :- :- :- :-ε σιγουρα θα ειταν αλιοσ μωρο :-* :-* :-*
καλα στα αυταρχικα προγραμματα ειναι λιγο διαφορετικα ;)
μπορει η αλλη πχ να βγαλει εξω στο σαλονι με λουρι καποιον (αν το θελει και αυτος) και να φωναξει και μια αλλη κοπελα να του ριξει ενα χαστουκι, να τον φτυσει, να τον βρισει κτλ
ενταξυ τι παραπανω χρηματα να ζητησουμε γιαυτο?
σκοπος ειναι να ερθει καποιος και να εχει μια εμπειρια που δεν θα τη βρει πουθενα αλλου οποτε και να μας ξαναρθει.
υπολογισε επισης οτι ολες πια οι κοπελες στο studio δεν ειναι ιξης αφιξης αλλα ειναι μονιμες και σταθερες εδω και αρκετους μηνες οποτε εχουν γνωριστει μεταξυ τους, κανουν παρεα οποτε υπαρχει και ενα κλιμα πιο μεταξυ τους που τις κανει να εργαζονται και να συνεργαζονται μεταξυ τους και με αλλα κινητρα τελειος διαφορετικα απο τον απλο στυγνο επαγγελματισμο ;)
εδω σχολαει καποια και δεν φευγει να παει σπιτι της αλλα καθεται να πιει καφε με τις κοπελες τις επομενης βαρδιας
[/b]
Φιλαρακια γεια σας !!!
Η τουρτα των γενεθλιων μου
Τα υπεροχα παιδια μου, την παραγγειλαν και την εφεραν στην δουλεια !!!
Δεκατεθλεα !!!
ποθα ελιθεθ δεκατλια
ποθα ελιθεθ δεκατλια
Δεκατεθλεα !!!
Εθυ ποθαθ θα κλειθεαθ, ταθ τεθεραθ !!!
Ποθοθ ωραιοθ θαναιθ τοθ παγωτοθ ???
αααα βλεπω ηθανε κι αλλα παιζακιααααα ωλαια
τωλα θα θει και θεια Μαλινα να φελει παγωτακια
αααα βλεπω ηθανε κι αλλα παιζακιααααα ωλαια
τωλα θα θει και θεια Μαλινα να φελει παγωτακια
γεια σου αντρακλα....πως πρασες?Φιλαρακια γεια σας !!!
Η τουρτα των γενεθλιων μου
Τα υπεροχα παιδια μου, την παραγγειλαν και την εφεραν στην δουλεια !!!
Γεια σου και σενα κοριτσαρα μου !!! :-* :-* :-* :-* :-*γεια σου αντρακλα....πως πρασες?
παλι μαι τα μαστιγια εσυ εΠαρων!
Για σου Ελενακι!!
παλι μαι τα μαστιγια εσυ ε
Ε αφου δεν μου δινεις σημασια διαφορετικα! Για πε τι σου αρεσει απολα αυτα τα αυταρχικα?
μαι σενα τιμορια στο κλουβι ;)