Δεν έχετε αργία αύριο;;;!!!
Κανένα σεβασμό για την εργατική τάξη!! Αυτές, αναρωτιέμαι, σε ποιά τάξη ανήκουν άραγε;
Δεν έχετε αργία αύριο;;;!!!
ποιός σε πείραξε φίλε μου? πές το μου και θα τον κανονίσω. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστές αλλά αν κάποιος σε πειράξει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Όπως λέγανε και οι σωματοφύλακες "Όλοι για 1 και 1 για όλους" , γιατί είμαστε φυλακες της 'Αντζελας και την προστατεύουμε άσχετα αν συναγωνιζόμαστε για το ποιός θα την κατακτήσει!!!Μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα ότι η ανωνυμία που παρέχει το internet (πλην IP) είναι πλεονέκτημα ώστε ελεύθερα και χωρίς φόβο να κατατίθονται απόψεις. Δεν είχα όμως φανταστεί ότι θα ηταν χώρος όπου κάποια ανθρωπάρια θα έκαναν αυτό που δεν μπορούν να κάνουν αν και θέλουν στην πραγματική τους ζωή, να αφήνουν τα κόμπλεξ τους να εκδηλωθούν και να χύνουν το δηλητηρίο τους. Στην πραγματική ζωή τους βέβαια αυτό δεν συμβαίνει γιατί γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα εισπράξουν ξυλιές, ενώ εδώ μπορούν να εκδηλώνονται ανέξοδα και ακίνδυνα. Είναι κρίμα τελικά (για μένα) που αυτά που θες να πεις για μένα, χωρίς να σε ρωτήσει κανείς, δεν μου τα λες κατά πρόσωπο!
καλό μήνα μωρό μου και ότι επιθυμείς να το βρείςοχι δε με πειραξε κανενας ματια μου γλυκά
ή την Τεταρτη ή τη Κυριακη το πρωί θα ειμαι μάτια μου
αυριο-μεθαυριο θα βγάλουμε το πρόγραμμα ;)
καλή ξεκούραση μωράκι :-*
πολλα φιλάκια
γίνε πιο σαφής ρε φίλε και εξηγήσου σε τι αναφέρεσαι!!!!Κριμα σε ενα site οπως το bourdela να γινεται τετοια παρελαση μουνοδουλων
Κριμα σε ενα site οπως το bourdela να γινεται τετοια παρελαση μουνοδουλων
ποιός σε πείραξε φίλε μου? πές το μου και θα τον κανονίσω. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστές αλλά αν κάποιος σε πειράξει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Όπως λέγανε και οι σωματοφύλακες "Όλοι για 1 και 1 για όλους" , γιατί είμαστε φυλακες της 'Αντζελας και την προστατεύουμε άσχετα αν συναγωνιζόμαστε για το ποιός θα την κατακτήσει!!!
Γιαυτό φίλε μου αν χρειαστείς βοήθεια μην φοβηθείς να τη ζητήσεις. και όπως λένε στο χωριό μου "Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"
και ο νοων νοείτω!!!
Καλό μήνα σου εύχομαι φίλε osie
γίνε πιο σαφής ρε φίλε και εξηγήσου σε τι αναφέρεσαι!!!!
Φιλε terrorist οπως ειπα και στην osie..
Μην ασχολειστε. Να απανταμε σε τετοιες προκλησεις, αυτο θελουν.
Εγω βεβαια δεν ειμαι "φανατικος" με την Αντζελα. αλλα δεν μου αρεσουν χαρακτηρισμοι.
Στο κατω κατω, μπορει να στο "γυρισουν" αν δουν τα σκουρα και καλα οτι δεν αναφερονταν σε εσας....
εεε, όχι και "στην"
Ωχ .
Sorry φιλε
Το διορθωνω αμεσως.
Ο δαιμων του τυπογραφιου βλεπεις....
Συντροφε osie.0909 εσύ που έχεις την τεχνογνωσία μπορείς να μας πεις που αλλού δουλεύει η Αντζελα;
Θα μου επιτρέψετε, αν αυτό μπορεί να ειπωθεί, πως ανακαλώ εκφράσεις όπως το "Αντζελοκαψούρης", καψούρης και τα παράγωγα τους λέξεις και πράξεις π.χ αφιέρωση τραγουδιών. Παρ όλα αυτά εξακολουθώ να πίστευω ακράδαντα πως η Άντζελα είναι υπέροχος άνθρωπος.
Υ.Γ για τον terrorist που μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Φίλε, το πεδίο είναι απόλυτα ελεύθερο και μπορείς να είσαι πλέον και οι 4 σωματοφύλακες.
Μας έχεις άντζελα μην φοβάσαι δεν μας χάνεις!!!κριμα γιατι εγω ηθελα και τους 4 σωματοφυλακες μου > > >
πολλα φιλια
φίλε όσιε διακρίνω κάποια απογοήτευση ή έτσι μου φαίνεται?Θα μου επιτρέψετε, αν αυτό μπορεί να ειπωθεί, πως ανακαλώ εκφράσεις όπως το "Αντζελοκαψούρης", καψούρης και τα παράγωγα τους λέξεις και πράξεις π.χ αφιέρωση τραγουδιών. Παρ όλα αυτά εξακολουθώ να πίστευω ακράδαντα πως η Άντζελα είναι υπέροχος άνθρωπος.
Υ.Γ για τον terrorist που μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Φίλε, το πεδίο είναι απόλυτα ελεύθερο και μπορείς να είσαι πλέον και οι 4 σωματοφύλακες.