osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
καλως το μου και ας αργησε.......γεια σου αριστούργημα.
γεια σας κυρίες και κύριοι.
lagonisian ο εμπνευστής της φράσης θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αν η φράση γίνει αποδεκτή από το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος των θαυμαστών της όμορφης κοπελιάς.
Θα στα υπενθυμισω μολις επιστερψω.......
πρωτον ξυπνησα στραβαΤι επαθες βρε ?
καλως το μου και ας αργησε.......
χχχχχχμμμμμμμ.....ποιος να ειναι αραγε ο εμπνευτης οεο?
αλητη....σουρτουκευεις συνεχια και με φηνεις μονη μου κοριτσι πραμα στη κοινονια ανδρων να επιβιωνω απο θαυμα
αλητη....σουρτουκευεις συνεχια και με φηνεις μονη μου κοριτσι πραμα στη κοινονια ανδρων να επιβιωνω απο θαυμα
μαζευτηκανε ολα τα αγορια μαζι.....δεν σας προλαβαινω......
σταμουλη μου τι εχεις καρδια μου και μουρμουριζεις? ποιος σε πειραξε να τον
θα χρειαστεις πολλα στραπον, δεν ειναι μονο ενας
εχω πολλα κουκλε μου μην ανυσηχεις.....ΑΚΟΥΩ......θα χρειαστεις πολλα στραπον, δεν ειναι μονο ενας
Δεν σε φοβαμαι εσενα.
Ξερεις να ανταποκρινεσαι στα δυσκολα μια χαρα.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ε οχι δαείναι αρκετό να το γνωρίζει το αριστούργημα...και να το θυμάσαι πόσο πολύ αριστούργημα είσαι.
επίσης φοβάμαι πως το δύσκολο είναι να επιβιώσουν οι άντρες αν "μονομαχήσουν" μαζί σου.
kyria kelly an erthw twra stin vardia sas xerete na me xeftilisete kai na me ipotaxete?
iasuγεια σου αριστούργημα.
γεια σας κυρίες και κύριοι.
lagonisian ο εμπνευστής της φράσης θα είναι ιδιαίτερα χαρούμενος αν η φράση γίνει αποδεκτή από το σύνολο ή το μεγαλύτερο μέρος των θαυμαστών της όμορφης κοπελιάς.
ise kala?γειααααααα σου και σένααααααα.
tora xipnises?πρωτον ξυπνησα στραβα
δευτερον πεσανε ολες οι υποχρεωσεις τωρα που ειναι το τριημερο και δεν εχει τιποτα ανοιχτο
εχω πολλα κουκλε μου μην ανυσηχεις.....ΑΚΟΥΩ......