stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
κελλυ μου
ξουτ αντιχρηστε
κελλυ μου
δεν εχει υπνο σημερα ετσι να κατσισ ξυπνιοσ μου θεσ και υπνο το αλικακη δεν προλαβενι μαι τοσα που γραφοντε και γω εκανα μια ωρα να απαντισο ειστε πολι γριγορι μαλον στο φορουμ αλα θα δουμε και αλλου ποσ θα εισαιΑντε παμε για υπνο μιας και το Αλικακι δεν μας απανταει!!
Και βεβαια συμφωνω Οσο για τους φοβους σου ειμαι σιγουρη οτι θα τους ξεχασεις οταν βρεθεις αναμεσα μας...!!τρέλλα είναι...μου ζήτησε να κάνουμε τρίο? συμφωνείς? αλλά φοβάμαι θα ασχο΄λείται μόνομ μαζί σου...
Και βεβαια συμφωνω Οσο για τους φοβους σου ειμαι σιγουρη οτι θα τους ξεχασεις οταν βρεθεις αναμεσα μας...!!
μια δοκιμή θα με πείσει λες ε?? ακούς ελενάκι μου????Και βεβαια συμφωνω Οσο για τους φοβους σου ειμαι σιγουρη οτι θα τους ξεχασεις οταν βρεθεις αναμεσα μας...!!
Και βεβαια συμφωνω Οσο για τους φοβους σου ειμαι σιγουρη οτι θα τους ξεχασεις οταν βρεθεις αναμεσα μας...!!
Σ'ευχαριστω πολυ! Εισαι μια κουκλα! :-* :-*δεν εχει υπνο σημερα ετσι να κατσισ ξυπνιοσ μου θεσ και υπνο το αλικακη δεν προλαβενι μαι τοσα που γραφοντε και γω εκανα μια ωρα να απαντισο ειστε πολι γριγορι μαλον στο φορουμ αλα θα δουμε και αλλου ποσ θα εισαι
ετσι μπραβο πεστα μωρομου πεσταΚαι βεβαια συμφωνω Οσο για τους φοβους σου ειμαι σιγουρη οτι θα τους ξεχασεις οταν βρεθεις αναμεσα μας...!!
οταν λεω εγω οτι τα πνευματα του αντιχρηστου εχουν μπει στο στουντιο της αντζελας δεν με ακουτε..Αλικη επειδη οποτε μπαινω ειμαι αγχομενος θα μπορεσεις να με φτιαξεις???
Σοδομα και γομορα ακου πολυμελες σεξ...αλικη εντασονται ολοι σιγα σιγα στην ιδεα πολυμελες σεξ...
δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο
οταν λεω εγω οτι τα πνευματα του αντιχρηστου εχουν μπει στο στουντιο της αντζελας δεν με ακουτε..
υγ
αντζελα πρεπει να κανεις ευχελεο
ακουη η ελενη ακουη μιαχαρα το αφινουμε επανοσου οτι θεσ κανισμια δοκιμή θα με πείσει λες ε?? ακούς ελενάκι μου????
Ουτε εγω το ξερω αλλα θα σου πω οτι οι αρχαιοι Ελληνες που σιγουρα ηταν πιο εξυπνοι απο μας στα συμποσια τους οργιαζανε... ;)αλικη εντασονται ολοι σιγα σιγα στην ιδεα πολυμελες σεξ...
δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο
Ουτε εγω το ξερω αλλα θα σου πω οτι οι αρχαιοι Ελληνες που σιγουρα ηταν πιο εξυπνοι απο μας στα συμποσια τους οργιαζανε... ;)
άμα με θέλετε τόσο πολύ τότε θαυποκύψω!!!ακουη η ελενη ακουη μιαχαρα το αφινουμε επανοσου οτι θεσ κανισ
Ουτε εγω το ξερω αλλα θα σου πω οτι οι αρχαιοι Ελληνες που σιγουρα ηταν πιο εξυπνοι απο μας στα συμποσια τους οργιαζανε... ;)
Γιατι το αγχος? Σε οικο ανοχης και απολαυσης ερχεσαι οχι σε χειρουργειο. Δεν συμφωνεις?Αλικη επειδη οποτε μπαινω ειμαι αγχομενος θα μπορεσεις να με φτιαξεις???