Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
εγω θα ειμαι ετιμει και ντιμενι κιολασ
Εγω σε προτιμω τσιτσιδη!!
εγω θα ειμαι ετιμει και ντιμενι κιολασ
οχει γιατι θα ντραπι το παιδισου και πιοσ τον φερνι στα εισια του μεταΕγω σε προτιμω τσιτσιδη!!
οχει γιατι θα ντραπι το παιδισου και πιοσ τον φερνι στα εισια του μετα
έλα ξέρασε τα όλα τώρα!!!Πιο παιδι μου, ανυπαντρος ειμαι ακομα!! η τουλαχιστον για σενα!
έλα ξέρασε τα όλα τώρα!!!
παιδι ενοουμε τιν πουτσαρα σου χαχαχαχαχαχα δεν με πινισ μωροΠιο παιδι μου, ανυπαντρος ειμαι ακομα!! η τουλαχιστον για σενα!
τα καλύτερα παιδιά είναι ελεύθερα!!!κορίτσια...πάνω μας!!!Ασε να στα πει η Ελενη!! Παντρεμενος δεν ειμαι ακομα!!
ΠΟΥΤΣΑΡΑ???παιδι ενοουμε τιν πουτσαρα σου χαχαχαχαχαχα δεν με πινισ μωρο
και που να ξερι η ελενη μιποσ σου κρατα και το καντιλι κιολασ το τι κανισΑσε να στα πει η Ελενη!! Παντρεμενος δεν ειμαι ακομα!!
παιδι ενοουμε τιν πουτσαρα σου χαχαχαχαχαχα δεν με πινισ μωρο
όλα τα ξέρει η ελένη!!!και που να ξερι η ελενη μιποσ σου κρατα και το καντιλι κιολασ το τι κανισ
και την αλεξανδρα την ξεχασες ρε αλητηΜωρο μου για σενα ειμαι ετοιμος για παντρια!!
Θα εχουμε και την Αλικη παρεα να κανουμε τριαδες στο κρεβατι!!
μπα δεν γινετε με ζυτισο ο λαγονιοσ προτοσ εγω ειμαι μια πιστει γυνεκα το σεβομε το στεφανιΜωρο μου για σενα ειμαι ετοιμος για παντρια!!
Θα εχουμε και την Αλικη παρεα να κανουμε τριαδες στο κρεβατι!!
ασε θελη και μενα δεν του εχο εμπιστοσημνι πια ειναι τισ τσεχασ πρεπι να τον παμε στιν τσαχια να τον παντρεψουμε μπασ και κολιση σε μιακαι την αλεξανδρα την ξεχασες ρε αλητη
θα περάσουμε υπέροχη ζωή μωρό μου...ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ όμως...μόνο ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ!!!μπα δεν γινετε με ζυτισο ο λαγονιοσ προτοσ εγω ειμαι μια πιστει γυνεκα το σεβομε το στεφανι
αγαπάμε τσεχία!!!ασε θελη και μενα δεν του εχο εμπιστοσημνι πια ειναι τισ τσεχασ πρεπι να τον παμε στιν τσαχια να τον παντρεψουμε μπασ και κολιση σε μια
και την αλεξανδρα την ξεχασες ρε αλητη
να αλαξισ ταχιτιτα μονο σου τωρα αχαχχαχαχαχα αυτα δεν λεγοντουσαν διμοσιαΜε ξελογιασε το μωρο τι να κανω !!