You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
και να φανταστείς λείπει το αστέρι
Ποιο απ ολα????????????.............Γιατι εχω κομματι χαθει στον Γαλαξια!!!!!!!!!
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ποιο απ ολα????????????.............Γιατι εχω κομματι χαθει στον Γαλαξια!!!!!!!!!
Ενα ειναι το αστερι για τον osie....
ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ.....
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
δεν είναι απλό αστέρι...φωτίζονται τα πάντα όταν εμφανίζεται...έτσι Αντζελούλα;
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ενα ειναι το αστερι για τον osie....
ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ.....
Yesssss
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Να σου πω επ αυτου..............Προτιμω να με οδηγησει στην Κολαση!!!!!!!!! Εκει τουλαχιστον θαχω και παρεα....είναι το αστέρι που σε οδηγεί στον παράδεισο...
Θαχω και τα καζανια μου αν κρυωνω....και θα γινονται και παρτυ τρικουβερτα.....Τωρα στον Παραδεισο θα με πιασει μελαγχολια....Ψυχη δεν παταει!!!!!!!!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Να σου πω επ αυτου..............Προτιμω να με οδηγησει στην Κολαση!!!!!!!!! Εκει τουλαχιστον θαχω και παρεα....
Θαχω και τα καζανια μου αν κρυωνω....και θα γινονται και παρτυ τρικουβερτα.....Τωρα στον Παραδεισο θα με πιασει μελαγχολια....Ψυχη δεν παταει!!!!!!!!
κοίτα...είναι όλα ανάμεικτα...απ΄ τη μία έχει όνομα αγγέλου, όποτε σε παραπέμπει στον Παράδεισο...
απ΄ την άλλη... όταν την είδα από κοντά...ενάρετος άνθρωπος εγώ κολάστηκα...ήταν η ηδονή προσωποποιημένη και αν η ηδονή είναι αμαρτία, τότε θέλω να γίνω πολύ αμαρτωλός
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Mπορει να εχει ονομα αγγελου αλλα μη ξεχναs οτι και τα διαβολακια ητανε αγγελοι προτου αλαξουνε ....αντιπροσωπεια...κοίτα...είναι όλα ανάμεικτα...απ΄ τη μία έχει όνομα αγγέλου, όποτε σε παραπέμπει στον Παράδεισο...
απ΄ την άλλη... όταν την είδα από κοντά...ενάρετος άνθρωπος εγώ κολάστηκα...ήταν η ηδονή προσωποποιημένη και αν η ηδονή είναι αμαρτία, τότε θέλω να γίνω πολύ αμαρτωλός
Καθολου περιεργο λοιπον να εχει κανει...μεταγραφη και να ανηκει στο δυναμικο τηs αλληs πλευραs ωστε σωστα να μαs οδηγει εκει που θα περναμε καλα.....Θελω να την δω κι εγω απο κοντα για να πειστω.....παροτι δεν με λενε Θωμα αλλα εξακολουθω να ειμαι...απιστοs!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
είναι κάπως έτσι; τότε...αμάρτησον!
Ναι ναι ..........ακριβωs οπωs στα περιοδικα........!!!!!!!!!!
Αμαρτανω αμαρτανω !!!!!!!Προσκυνω!!!!!!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Χωριs να την εχω δει ακομα.........την φανταζομαι να εχει το ιδανικο υψοs, ιδανικο βαροs , μαλακι κοντοκουρεμενο ετσι για κατι διαφορετικο, ξερει να στηνεται στη φωτο, παιρνει ποζεs σκανδαλιστικεs....τωρα απο προσωπακι θα ειναι κατι το σπεσιαλ ε???