TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
κατσε καλα εσυ
Βρηκα και τον κλωνο του Ταφταρ...............................................Soufra Lover!!
κατσε καλα εσυ
Βρηκα και τον κλωνο του Ταφταρ...............................................Soufra Lover!!
και ο δικος σου κλονος θα ειναι ΄φοβαμαι κελλυ'
και μετα λες οτι εισαι α αρσενικο
κατσε καλα εσυ
αστα αυτα να σε παει :S :S
Καμια γυναικα δεν φοβαμαι Κελακυ μου, παντα ψαχνω την σωστη χημεια :Αλλα με σενα σιγουρα δεν κανω λαθος οτι εισαι τα αλφα θυλικο!!
Ισως να την εχουμε οι δυο μας, ποτε δεν ξερεις!
αστα αυτα να σε παει :S :S
καλημέρα παίδαρε...είσαι καλά?? η καλύτερη ώρα γιααστα αυτα να σε παει :S :S
Καλημέρα μετά από λίγο δουλίτσα πρωί πρωη χαλάρωση και πάλικαλημέρα παίδαρε...είσαι καλά?? η καλύτερη ώρα για
δουλίτσα? τι δουλίτσα??[λάκα με κάνεις?? αύγουστος είναι...Καλημέρα μετά από λίγο δουλίτσα πρωί πρωη χαλάρωση και πάλι
ε και? αμα εισαι Ελεύθερος επαγγελματίας και Πάσχα δουλεύειςδουλίτσα? τι δουλίτσα??[λάκα με κάνεις?? αύγουστος είναι...
μωρέ κ εγώ εέυθερος είμαι αλλά είμαι κλειστός από χτες μέχρι 20 αυγούστου...ε και? αμα εισαι Ελεύθερος επαγγελματίας και Πάσχα δουλεύεις
καλημέρα κελλάκυ, είσαι καλά...μιας και λέμε για διακοπές....εσύ πότε με το καλό?? ή δεν έχει φέτος λόγω οικονομικής κρίσης??και ο δικος σου κλονος θα ειναι ΄φοβαμαι κελλυ'
και μετα λες οτι εισαι α αρσενικο
καλημέρα...γυμνασιόπαιδο....Καλημερα σας κυριες και κυριοι!
καλημερα κουκλε....Καλημέρα σε όλους ….καλημέρα κελλυ μου
καλημερα λαγινισιακο....μπορει τελος αυγουστου θα δω....καλημέρα κελλάκυ, είσαι καλά...μιας και λέμε για διακοπές....εσύ πότε με το καλό?? ή δεν έχει φέτος λόγω οικονομικής κρίσης??
καλημερα πονυ.....Καλημερα σας κυριες και κυριοι!
απλος ξερεις οτι θα σε βγαλω νοκ αουτ χρυσε μουΜια και εσεις ασχολειστε με τα ελευθερα επαγγελματα, και το Κελλακυ εχει δουλεια, παω για μια βουτια
Ταφταρ ησυχα σημερα το πρωι
μια πρόταση που αξίζει...ΜΗΛΟΣ!!! από τα ωραιότερα νησιά...ή εναλλακτικά αντίπαρος...εκεί να δεις...καλημερα κουκλε....καλημερα λαγινισιακο....μπορει τελος αυγουστου θα δω....καλημερα πονυ.....απλος ξερεις οτι θα σε βγαλω νοκ αουτ χρυσε μου
Air condition φουλ !Καλά κουράγια σήμερα με των καύσωνα…θα βαρέσει σαραντάρι