Καλημερα για την Βίκυ και εγώ από πολύ καλό πελάτη της έμαθα πως σταμάτησε και δεν θα ξαναγυρίσει το εχω γραψει στις αναζητησεις χαμενων Ιεροδουλων αλλά προχτες νομίζω το μαγαζί εδώ έγραψε κάτι για τέλος του μήνα πως επιστέφει αν θέλει ας επανέλθει καθώς αρκετοί την αναζητούν.Για την Αναστασία που ρωτά ο φίλος πριν λίγες μέρες που πέρασα από εκει και την είδα προκειτε για όμορφη γυναίκα με πολύ όρεξη και καυλες όπως δείχνει μάλιστα εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις υπηρεσίες τηςΜαλλόν τελος και οι δυο, απο οτι μου ειπε η ευγενεστατη τσα2
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στούντιο 12ο χλμ. Αθηνών-Θεσ/νίκης γέφυρα Λυκόβρυσης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 124K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
για την αναστασια που δουλευει σημερα το πρωι εχουμε καμια πληροφορια?
δεν υπαρχει κριτικη ουτε στο σαιτ του μαγαζιου
Πρόκειται για κοπέλα από την Ρωσία , αν θυμάμαι καλά . Σε ηλικία , πρέπει να είναι κοντά στα 30 ...Αρκετά μεγάλο και όμορφο στήθος με μεγάλες ρώγες . Πριν κάμποσο καιρό που είχα πάει μαζί της , δε θυμάμαι και πολλά , όμως δε το είχα μετανιώσει . Ήταν αρκετά καλά και ορεξάτη .
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Η Τζούντι που επανεμφανίζεται αυτή τη βδομάδα στο Studio είναι όντως η Τζούντι η μελαχρινή κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο ή είναι κάποια καινούρια κοπέλα με το ίδιο όνομα και εκ παραδρομής εμφανίζεται η φωτογραφία της Τζούντι που ανέφερα .
Ευχαριστώ !
Ευχαριστώ !
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Η Τζούντι που επανεμφανίζεται αυτή τη βδομάδα στο Studio είναι όντως η Τζούντι η μελαχρινή κοπέλα με το όμορφο πρόσωπο ή είναι κάποια καινούρια κοπέλα με το ίδιο όνομα και εκ παραδρομής εμφανίζεται η φωτογραφία της Τζούντι που ανέφερα .
Ευχαριστώ !
Μαλλον προκειται για τη Τζουντι που ηταν μεχρι και τον χειμωνα που μας περασε. Την ειχα δει αλλα δεν μπηκα γιατι δεν μου αρεσε το σωμα της. Φοβερο προσωπο αλλα απο σωμα εχανε αρκετα.
Απο υπηρεσιες τι λεει ???? Γλωσσιδια κανει τουλαχιστον ????
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Μαλλον προκειται για τη Τζουντι που ηταν μεχρι και τον χειμωνα που μας περασε. Την ειχα δει αλλα δεν μπηκα γιατι δεν μου αρεσε το σωμα της. Φοβερο προσωπο αλλα απο σωμα εχανε αρκετα.
Απο υπηρεσιες τι λεει ???? Γλωσσιδια κανει τουλαχιστον ????
Ναι , από σώμα έχανε αρκετά . Μου το είχε παραδεχτεί και η ίδια ...Αλλά από πρόσωπο σε έφτιαχνε αρκετά !!!! ...Γλωσσίδια δε θυμάμαι να έκανε .Πάντως ήταν πάρα πολύ κεφάτη
leopold-stoch
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί και παλιότερα, αλλά στο στούντιο πλέον υπάρχει και 2ος όροφος, δηλαδή λειτουργεί σε στυλ τατοϊου 58. Απλώς στο site δεν αναφέρεται το πρόγραμμα της βάρδιας του 2ου οροφου.
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
Ζανέτ... Αναστασία ΚΟΛΑΣΗ
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ..........
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
Οχι σε μια εβδομαδα θα ναι κοντα σας...
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
12 Studio 12
Sex Studio
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2011
- Like
- 16
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
H Αναστασία κάνει πλήρες πρόγραμμα ;
Η Τζούντυ;Έφυγε πάλι;
Ευχαριστώ.
Η Τζούντυ;Έφυγε πάλι;
Ευχαριστώ.
απο οτι ειδα θα ειναι αυριο νυχτα εκει βλεπω μια ομαδα κρουσης στο πηγαινε η στο ελα κανει μια σταση για αυτοψια φαινεται τουμπανοΧριστινα....
Λαχανεμπορα βλεπεις δεν ειναι μουφες κατεβα με 300αρες στις ευθειες τουλαχιστον γιατι σε στροφες σε βλεπω να αγοραζεις οικοπεδα :κρινω εξ ιδιων τα αλλοτρια ;)Ζανέτ... Αναστασία ΚΟΛΑΣΗ
maskoforoszoro
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Μαρίζα πότε επιστρέφει?
Hobbbistas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Πέρασε κανείς από το 12 να μας πει λίγα λόγια για τις καινούργιες κοπέλες (Χριστίνα, Αγάπη, Ελένη);;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 377
- Εμφανίσεις
- 109K
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 248K