Νέα

Στοματικο ακαποτο και ολοκληρωτικο σε στουντιο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Την βλέπεις στο πρόσωπο και θα καταλάβεις αν είναι υγειής;
Αυτο εγραψα???.....Για ξαναδιαβασε σε ολο το ποστ.... και οχι μονο το σημειο που μου υπογραμμιζεις...τι εγραψα! :)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
οσοι λενε οτι υπαρχη μικρος κινδυνος με ελευθερο στοματικο και επαναπαυονται κατα την γνωμη μου εθελοτυφλουν...ο κινδυνος ειναι παντα κινδυνος ...προσωπικα και σε εμενα μου κανουν ελευθερο στοματικο αλλα γνωριζω και τις συνεπειες που εχει αυτο...και φυσικα δεν παω ποτε σε ιεροδουλες που κανουν τελειωτικο στο στομα τους...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο εγραψα???.....Για ξαναδιαβασε σε ολο το ποστ.... και οχι μονο το σημειο που μου υπογραμμιζεις...τι εγραψα! :)

Το διάβασα καλά το ποστ σου. Απλά μου έκανε εντύπωση αυτή η πρόταση. Τέλος πάντων, να προσέχουμε για να έχουμε. Όπως έγραψε ο TAFTAΑR καλό είναι να μην εθελοτυφλούμε. Και για μερικά λεπτά ηδονής να τρέχουμε και να μην φτάνουμε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
οσοι λενε οτι υπαρχη μικρος κινδυνος με ελευθερο στοματικο και επαναπαυονται κατα την γνωμη μου εθελοτυφλουν...ο κινδυνος ειναι παντα κινδυνος ...προσωπικα και σε εμενα μου κανουν ελευθερο στοματικο αλλα γνωριζω και τις συνεπειες που εχει αυτο...και φυσικα δεν παω ποτε σε ιεροδουλες που κανουν τελειωτικο στο στομα τους...

όντως ακόμα και ένα ουρεόπλασμα να κολλήσεις είναι αρκετό.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συναγωνιστες, συμφωνω απολυτα...πανω απ' ολα ειναι η υγεια στον καθενα μας...αλλα και για τις εργαζομενες!!!Και το ακαποτο τσιμπουκι η αληθεια ειναι οτι εγκυμονει καποιους κινδυνους(εστω και ελαχιστους)!!!Προσωπικα εγω..επειδη αυτο ειναι το βιτσιο μου..(ενω στο υπολοιπο σεξ απαιτω παντα την χρηση του προφυλακτικου)....πηγαινω σε τακτα διαστηματα και κανω εξετασεις για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...αλλα και να μου παρουσιαστει κατι... να το αντιμετωπισω πριν προχωρησει!!!Καλο μεσημερι και καλη συνεχεια να εχετε!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
χαχα....δεν τις ενοχλει συναγωνιστη....γιατι, τα πιο πολλα στουντιοκοριτσα το κανουν!!!..εγω με καμποσα περυσι, που επισκεφτομουνα σε διαφορα στουντιο... που για ενα διαστημα δεν εγραφα κριτικες ... το κανανε!!!...Απλα ζητανε απο 70 εως 90 ευρω, γι' αυτο το προγραμμα!!!Ενω στα μπουρδελα το βρισκεις με 20 ευρω!!!..Ηθελα να ηξερα, αλλο(διαφορετικο) στομα.... εχει το στουντιοκοριτσο....απο το στομα που φιλαει ακαποτα της εργαζομενης στα μπουρδελα???....Αλλα ξεχασα θα μπουν τωρα οι κλωνοι...και θα γραψουν οτι στα στουντιο με ακαποτο δεν κινδυνευεις να κολλησεις τιποτα(που στο ακαποτο στοματικο.... σε τελικη αναλυση ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι)....ενω στα μπουρδελα επειδη πανε πολλα ατομα... λογο οικονομικης κρισης ...κινδυνευεις!!!...Ε...ρε...πλακα που εχουν ορισμενοι!!!

-Εμένα δεν μού το έχουν αναφέρει στα προγράμματα. ϊσως 1-2% ναι, αλλά κουβεντιάζοντας το διευκρίνησε η υπηρεσία ότι δεν είναι έτσι τελικά. Συμφωνώ με σένα Παιχτουρα σχετικά και το έχω γράψει: με +10ευρώ τι αλλάζει όταν κάνω 69, με +50 ευρώ τι αλλάζει όταν μού κάνει ακάποτο?

-Και για τη διάκριση καθαριότητας-υγείας έχω γράψει

-Το θέμα της πιθανότητας γενικα ισχύει. Αλλά άντε βρες ποιός και ποιά είναι άρρωστοι. Η συχνότητα των πελατών, η "ποιότητα" τους κτλ. όλα αυτά θεωρητική στατιστική είναι.

Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Συναγωνιστες, συμφωνω απολυτα...πανω απ' ολα ειναι η υγεια στον καθενα μας...αλλα και για τις εργαζομενες!!!Και το ακαποτο τσιμπουκι η αληθεια ειναι οτι εγκυμονει καποιους κινδυνους(εστω και ελαχιστους)!!!Προσωπικα εγω..επειδη αυτο ειναι το βιτσιο μου..(ενω στο υπολοιπο σεξ απαιτω παντα την χρηση του προφυλακτικου)....πηγαινω σε τακτα διαστηματα και κανω εξετασεις για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...αλλα και να μου παρουσιαστει κατι... να το αντιμετωπισω πριν προχωρησει!!!Καλο μεσημερι και καλη συνεχεια να εχετε!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Εξετάσεις πρέπει να κάνουμε όλοι. Σ'αυτό έχεις δίκιο!

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
η μαντονα μου ειχε προσφερει εξαιρετικο τελειωτικο στοματικο ,αλλα πανακριβο

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Δηλαδή φίλε μου οι εξετάσεις είναι που κάνουν το κεφάλι σου ήσυχο, ή οι προφυλάξεις?! Τα ΣΜΝ πολλές φορές είναι επώδυνα και παίρνει καιρό η θεραπεία τους.Για όσα θεραπεύονται οριστικά βέβαια.Δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω...Γνώμη μου.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δηλαδή φίλε μου οι εξετάσεις είναι που κάνουν το κεφάλι σου ήσυχο, ή οι προφυλάξεις?! Τα ΣΜΝ πολλές φορές είναι επώδυνα και παίρνει καιρό η θεραπεία τους.Για όσα θεραπεύονται οριστικά βέβαια.Δεν αξίζει τον κόπο πιστεύω...Γνώμη μου.
Αν γαμας(για τον χ..ψ,εννοω.... εφοσον ειμαστε αγνωστοι) να ουμε και δεν σε εχει ρεψει  :jerking: :jerking: :jerking:..το τσιμπουκι και ακαποτο να το δωσεις... ειναι απειροελαχιστες πιθανοτητες να κολλησεις κατι!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
απο Κασσάνδρας : Νταιάνα,Μόνικα,Αλέξια,Μαριάννα,Πάολα  :pipa2: :pipa2: :pipa2:

απο Καρέα 30 : Σάρα,Λούσυ,Τζίνα    :pipa2: :pipa2: :pipa2:

απο τριγγέτα-ισμήνης κτλ : Αντζυ    :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Αννέτα πολωνέζα.    :pipa2: :pipa2: :pipa2:

σίγουρα είναι ακόμα πολλές αλλά δεν μου ερχονται τώρα.

πιστεύω αυτές να σου φτάνουνε για κανα μήνα παίχτουρα  :rockon: :rockon: :rockon:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Αν γαμας(για τον χ..ψ,εννοω.... εφοσον ειμαστε αγνωστοι) να ουμε και δεν σε εχει ρεψει  :jerking: :jerking: :jerking:..το τσιμπουκι και ακαποτο να το δωσεις... ειναι απειροελαχιστες πιθανοτητες να κολλησεις κατι!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εχουμε πει και  απειροελαχιστες να ειναι.... ειναι πιθανοτητες!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
αληθεια η Αννετα που δουλευει τωρα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom