Νέα

Στοματικο ακαποτο και ολοκληρωτικο σε στουντιο!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνα με το τιτλο.... οποια εργαζομενη απο στουντιο(καθοτι στα μπουρδελα το κανουν το προγραμμα αυτο, πολλες εργαζομενες)εκτελει το προγραμμα αυτο και ειναι μελος στο site....ας μας το γραψει εδω, για να την προτιμησουν οι συναγωνιστες που τους αρεσει το προγραμμα αυτο!!!...Δεν το βλεπω σε καμμια σελιδα των στουντιο...παρα μονο οταν πηγαινω σε καποια στουντιο...η τσατσα...το ανακοινωνει για οσες το κανουν.... και εφοσον το ρωτησω εγω??...Γιατι??..Απο το να κουραζομαστε και να ψαχνουμε, ας γραψετε εδω.... ποιες το κανετε!!!..Προσοχη...μιλαω για ολοκληρωτικη εκσπερματωση στο στομα!!!Αν ειναι δυνατον οι εργαζομενες στα στουντιο που θα τοποθετηθουν, οτι το κανουν, με π.μ.... υστερα να μου ανακοινωνουν την τιμη!!!Θα τις επισκεφτω ολες...σε βαθος χρονου!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
μαρεσουν πολυ τα θρεντ που ανοιγεις ρε παιχτουρα...............................σε παω!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μαρεσουν πολυ τα θρεντ που ανοιγεις ρε παιχτουρα...............................σε παω!
O ταπεινος Χριστιανος ....να τον αποφευγεις!!! Παντα κατι κρυβει!!!!....Ειμαι Ελληνας με Γνωση....και οτι επιθυμω και σκεφτομαι το γραφω δημοσια....αγαπητη διαδικτυακη "marianne2004"!!!..Νομιζω οτι δεν εισαι εργαζομενη...αν κανω λαθος και εισαι και εκτελεις αυτο το προγραμμα....τοποθετησου! :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Πραγματικά ενδιαφέρον αυτό το thread!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παιχτουρα, καποιον που διωξανε χθες απο το Φ104 επειδη ζηταγε ακαποτο με 40, μηπως τον ξερεις?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παιχτουρα, καποιον που διωξανε χθες απο το Φ104 επειδη ζηταγε ακαποτο με 40, μηπως τον ξερεις?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
o px θα ταν.. :birdman:

τον εχεις ζαλησει με της παπαριες σου και τα παιξε ο ανθρωπος  :jerking:  :birdman:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειχα βαλλει στοιχημα με τον εαυτο μου....οτι εντος της σημερον....θα εγραφες την :jerking:!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Επειδη φευγω για μια προσωπικη μου υποχρεωση....τονιζω οτι επειδη αυτο το προγραμμα... μου δινει ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΗΔΟΝΗ...δεν με απασχολει το καθεστως της τιμολογιακης πολιτικης, της καθε στουντιοεργαζομενης, αλλα και του καθε στουντιο!!!...Αρκει να ειναι,... το ξανατονιζω...ολοκληρωτικο και οχι μονο ακαποτο!!!...Το βραδυ που θα μπω σε συνδεση στο διαδικτυο θα τα ξαναπουμε!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)Υ.Γ(ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΜΕΣΟΥΛΑΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΣ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ... ΑΓΡΙΑ ΗΔΟΝΗ!!!!). :)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Συμφωνα με το τιτλο.... οποια εργαζομενη απο στουντιο(καθοτι στα μπουρδελα το κανουν το προγραμμα αυτο, πολλες εργαζομενες)εκτελει το προγραμμα αυτο και ειναι μελος στο site....ας μας το γραψει εδω, για να την προτιμησουν οι συναγωνιστες που τους αρεσει το προγραμμα αυτο!!!...Δεν το βλεπω σε καμμια σελιδα των στουντιο...παρα μονο οταν πηγαινω σε καποια στουντιο...η τσατσα...το ανακοινωνει για οσες το κανουν.... και εφοσον το ρωτησω εγω??...Γιατι??..Απο το να κουραζομαστε και να ψαχνουμε, ας γραψετε εδω.... ποιες το κανετε!!!..Προσοχη...μιλαω για ολοκληρωτικη εκσπερματωση στο στομα!!!Αν ειναι δυνατον οι εργαζομενες στα στουντιο που θα τοποθετηθουν, οτι το κανουν, με π.μ.... υστερα να μου ανακοινωνουν την τιμη!!!Θα τις επισκεφτω ολες...σε βαθος χρονου!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας. :)

ξέχασες να προσθέσεις κ το ακάποτο  :knockinb:   ή και   :fuck2:   σε κάποια. Δυστηχώς λόγω της κατάστασης κ ανέχειας βγήκε κ αυτό στην γύρα , που μέχρι στιγμής διέθεταν κάποια ct και call-girls σε γνωστους κ επαναλαμβανόμενους πελάτες. Γι αυτό τα μάτια σας χίλια-δεκατέσσερα...  :S :S :S  :think:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα καμμια απο τα στουντιοκοριτσα που ειναι μελη εδω μεσα??? :think:..Μονο τα μπουρδελοκοριτσα, το κανουν το τσιμπουκι διχως προφυλαχτικο?? :think:....Φαινεται τα στουντιοκοριτσα ειναι της Εκκλησιας :priest: :priest: :2funny: :2funny:!!!

XPEP

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
15
Like
231
Πόντοι
5.760
Μα καμμια απο τα στουντιοκοριτσα που ειναι μελη εδω μεσα??? :think:..Μονο τα μπουρδελοκοριτσα, το κανουν το τσιμπουκι διχως προφυλαχτικο?? :think:....Φαινεται τα στουντιοκοριτσα ειναι της Εκκλησιας :priest: :priest: :2funny: :2funny:!!!

An δεν κάνω λάθος το προσθέρει η διάσημη λιντα απο ΣΠ40
Μιλα με την manager...

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
An δεν κάνω λάθος το προσθέρει η διάσημη λιντα απο ΣΠ40
Μιλα με την manager...
Καλημερα ....λες την Λιντα που δουλευε παλια στο Λελας 35 και δεν εδειχνε το προσωπο της? :think:

slk 55

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουν 2010
Κριτικές
32
Like
199
Πόντοι
2.007
Μα καλα τι της ενοχλει λιγο χυσακι στο στοματακι. :pipa1:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μα καλα τι της ενοχλει λιγο χυσακι στο στοματακι. :pipa1:
χαχα....δεν τις ενοχλει συναγωνιστη....γιατι, τα πιο πολλα στουντιοκοριτσα το κανουν!!!..εγω με καμποσα περυσι, που επισκεφτομουνα σε διαφορα στουντιο... που για ενα διαστημα δεν εγραφα κριτικες ... το κανανε!!!...Απλα ζητανε απο 70 εως 90 ευρω, γι' αυτο το προγραμμα!!!Ενω στα μπουρδελα το βρισκεις με 20 ευρω!!!..Ηθελα να ηξερα, αλλο(διαφορετικο) στομα.... εχει το στουντιοκοριτσο....απο το στομα που φιλαει ακαποτα της εργαζομενης στα μπουρδελα???....Αλλα ξεχασα θα μπουν τωρα οι κλωνοι...και θα γραψουν οτι στα στουντιο με ακαποτο δεν κινδυνευεις να κολλησεις τιποτα(που στο ακαποτο στοματικο.... σε τελικη αναλυση ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι)....ενω στα μπουρδελα επειδη πανε πολλα ατομα... λογο οικονομικης κρισης ...κινδυνευεις!!!...Ε...ρε...πλακα που εχουν ορισμενοι!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
χαχα....δεν τις ενοχλει συναγωνιστη....γιατι, τα πιο πολλα στουντιοκοριτσα το κανουν!!!..εγω με καμποσα περυσι, που επισκεφτομουνα σε διαφορα στουντιο... που για ενα διαστημα δεν εγραφα κριτικες ... το κανανε!!!...Απλα ζητανε απο 70 εως 90 ευρω, γι' αυτο το προγραμμα!!!Ενω στα μπουρδελα το βρισκεις με 20 ευρω!!!..Ηθελα να ηξερα, αλλο(διαφορετικο) στομα.... εχει το στουντιοκοριτσο....απο το στομα που φιλαει ακαποτα της εργαζομενης στα μπουρδελα???....Αλλα ξεχασα θα μπουν τωρα οι κλωνοι...και θα γραψουν οτι στα στουντιο με ακαποτο δεν κινδυνευεις να κολλησεις τιποτα(που στο ακαποτο στοματικο.... σε τελικη αναλυση ειναι απειροελαχιστες οι πιθανοτητες να κολλησεις κατι)....ενω στα μπουρδελα επειδη πανε πολλα ατομα... λογο οικονομικης κρισης ...κινδυνευεις!!!...Ε...ρε...πλακα που εχουν ορισμενοι!!!

Ρε Παίχτουρα έστω ότι βρίσκεις αυτές που ζητάς ..... τα ΣΜΝ δεν τα φοβάσαι;  :think: Δεν σιχαίνεσαι να βάζεις το πέος σου σε ένα στόμα που έχει γεμίσει από χύσια άγνωστου αριθμού πελατών; Τι το καβλωτικό βρίσκεις σε αυτό;  :S

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε Παίχτουρα έστω ότι βρίσκεις αυτές που ζητάς ..... τα ΣΜΝ δεν τα φοβάσαι;  :think: Δεν σιχένεσαι να βάζεις το πέος σου σε ένα στόμα που έχει γεμίσει από χύσια άγνωστου αριθμού πελατών; Τι το καβλωτικό βρίσκεις σε αυτό;  :S
Οταν κανω σεξ παντα βαζω προφυλακτικο ακομα και οταν εχω σταθερη σχεση(που αυτο ειναι σπανιο, να εχω σταθερη σχεση γιατι μου αρεσει να ειμαι ελευθερος)!!!Αλλα το τσιμπουκι, μου αρεσει ακαποτο...οπως δεν συχαινομαι να κανω γλειφομουνι..ετσι και γουσταρω να μου το παιρνουν ακαποτο στο στομα τους!!!Τωρα δεν το κανω και παντα...αναλογα με την διαισθηση μου!!!..Οσο για ασθενειες ...πιστευω οτι... απο τσιμπουκι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις κατι!!!...Δεν εχω ακουσει καμμια περιπτωση μεχρι σημερα,......απο ακαποτη πιπα να κολλησε καποιος...κατι!!!!Εκτος, αν η εργαζομενη εχει χαλασμενα δοντια,ειτε στα χειλη της(ανοιχτες πληγες..σπανιο αυτο)..τοτε υπαρχει καποιος φοβος...αλλα την βλεπεις στο προσωπο...και κρινεις κατα βουληση!!!!

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Οταν κανω σεξ παντα βαζω προφυλακτικο ακομα και οταν εχω σταθερη σχεση(που αυτο ειναι σπανιο, να εχω σταθερη σχεση γιατι μου αρεσει να ειμαι ελευθερος)!!!Αλλα το τσιμπουκι, μου αρεσει ακαποτο...οπως δεν συχαινομαι να κανω γλειφομουνι..ετσι και γουσταρω να μου το παιρνουν ακαποτο στο στομα τους!!!Τωρα δεν το κανω και παντα...αναλογα με την διαισθηση μου!!!..Οσο για ασθενειες ...πιστευω οτι... απο τσιμπουκι ειναι πολυ δυσκολο να κολλησεις κατι!!!...Δεν εχω ακουσει καμμια περιπτωση μεχρι σημερα,......απο ακαποτη πιπα να κολλησε καποιος...κατι!!!!Εκτος, αν η εργαζομενη εχει χαλασμενα δοντια,ειτε στα χειλη της(ανοιχτες πληγες..σπανιο αυτο)..τοτε υπαρχει καποιος φοβος...αλλα την βλεπεις στο προσωπο...και κρινεις κατα βουληση!!!!

Την βλέπεις στο πρόσωπο και θα καταλάβεις αν είναι υγειής;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom