apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι εχω καταλαβει και εγω τυπεΥποτακτικη μαλλον ειναι.
θα το ζηταει το σπανκινγκ ο οργανισμος της
ετσι εχω καταλαβει και εγω τυπεΥποτακτικη μαλλον ειναι.
τους αποκαλεις κυριους και τους μιλας στον πληθυντικο?
τους αποκαλεις κυριους και τους μιλας στον πληθυντικο?
Ετσι δεν πρεπει???
μεγάλο φετιχ!
οκ απο νομο αχαιας λοιπον.
violetta=brunetta=bamboletta=trol.
οταν ξαναμπεις με το επομενο προφιλ μην ανοιξεις παλι τετοια θεματα.συναγωνιζονται σε μαλακια ακομα και αυτα του αβραμη.
οκ οταν το επομενο προφιλ σου θα ειναι το cigoleletta ισως εξηγηθεις καλυτερα.αιγιο μενεις?λυπαμαι που σε απογοητευω αλλα δεν ειμαι αυτά τα προφιλ! Αλλα μπορεις να νομιζεις οτι θες!
οκ οταν το επομενο προφιλ σου θα ειναι το cigoleletta ισως αξηγηθεις καλυτερα.αιγιο μενεις?
Αυτα ειναι.......Εντυπωσιαζονται απ τουs μεγαλουs .......
τα εχω δει ηδη πριν στειλω εδω.μου θυμισες την μαριαννα την γιατρο του σαιτ.εχει γουστο...Όχι. Ειχα κάνει εγγραφη όταν είχε γινει το σουσουρο με τις ιεροδουλες και το Aids για να απαντήσω σε ενα θεμα. Μπορείς να δεις και τις απαντησεις μου. Αν σου φαινομαι τρολλ τι να σου πω! Δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό :-*
τα εχω δει ηδη πριν στειλω εδω.μου θυμισες την μαριαννα την γιατρο του σαιτ.εχει γουστο...
εμμονη δεν εχω.σου απαντησα αφου μου απαντησες τσιγκολολετακι-τρολακι.Πω ρε φιλε , ελεος.
Αν εχεις τόσο εμμονη να μαθεις, στειλε μυνημα στους διαχειριστες να σου πουνε αν ειμαι το ιδιο ατομο.
εμμονη δεν εχω.σου απαντησα αφου μου απαντησες τσιγκολολετακι-τρολακι.
ε δεν χρειαζοταν εμμονη τσιγγολελετο.αφου στο ενα ειχες λιστα φιλων σου τον κλωνο σου.Για να κατσεις να ψαξεις ολα τα νικ που εχουν ομοιοκαταληξια με το δικό μου, λιγο εμμονη μου μυριζει.
Δεν μπορείς να πιστεψεις πως μια γυναικα μπορεί να εισβάλει στον ''αντρικο σου κοσμο''?
ε δεν χρειαζοταν εμμονη τσιγγολελετο.αφου στο ενα ειχες λιστα φιλων σου τον κλωνο σου.
τωρα σε οτι αφορα τον αντρικο μου κοσμο δυστυχως καποια ατομα που εγραφαν εδω και εδιναν πληροφοριες για μερη που οι περισσοτεροι μονο στην φαντασια μας ειχαμε δυστυχως σταματησαν να γραφουν και την θεση τους πηραν σκατοκλωνοι με θεματα για τον πουτσο τυπου κοσμοπολιταν οπως εσωρουχα αυτοκινητο...WTF!!!
τωρα θα πει καποιος και ποιος εισαι εσυ που μιλας εξ' ονοματος ολων αυτων.ειμαι απλως καποιος που εχει το δικαιωμα να διαβαζει και να κρινει.
και οσο προσπαθεις να με εμμονη να πεις οτι εισαι γυναικα πραγμα το οποιο δεν εθιξα καθολου τοσο καρφωνεσαι για το αντιθετο.κιολας τοσο περισσοτερο φαινεται οτι εισαι τρολ.αυτα τσιγγολελετο.αν ησουνα σαν καποιον ελεκτρο που παριστανε την ηλεκτρα που εψαχνε μασατζιδικα στην σανγκαη. θα στο ελεγα κατευθειαν αν ησουν το ιδιο οποτε μην καρφωνεσαι αλλο...
για κοιτα μηπως σου εστελνα πμ και εγω στον εναν κλωνο σου τσιγγολελετο. ;)Για ποιον κλωνο που έχω φίλο μου λες? Γιατί αυτός ο κλώνος μου έστελνε μυνηματα παλιότερα και μπορώ να κάνω printscreen το inbox αν τοσο σε καιει καλό μου.
Συμβουλη: Παρε καμμια ανασα, γιατι εχεις καει εδω μεσα.
για κοιτα μηπως σου εστελνα πμ και εγω στον εναν κλωνο σου τσιγγολελετο. ;)
τωρα το ποιος εχει καει αστο.πηγαινε γραψε τις μαλακιες σου για εσωρουχα αυτοκινητου τωρα.
πρεπει τελικα να εισαι τενεκες τσιγγινος.πμ μπορει να στειλει ο οποιοσδηποτε στον οποιονδηποτε κλωνο η μη και οχι δεν θελω.Πας καθολου καλα? Που να ξερω που εστελνες μυνηματα?
Μου λες οτι ειμαι αυτός που έχω σαν φιλο. Και σου λεω, οτι οσους προσθεσα φιλους ειχα ανταλλαξει μυνηματα και ΑΡΑ μπορω να σου κανω printscreen το ινμποξ για να δεις οτι δεν ειμαι αυτος.
Θελεις?
ολα στην φορα βιολετταΠας καθολου καλα? Που να ξερω που εστελνες μυνηματα?
Μου λες οτι ειμαι αυτός που έχω σαν φιλο. Και σου λεω, οτι οσους προσθεσα φιλους ειχα ανταλλαξει μυνηματα και ΑΡΑ μπορω να σου κανω printscreen το ινμποξ για να δεις οτι δεν ειμαι αυτος.
Θελεις?
αφου δεν εισαι κυρα...και μαλλον το θεωρεις και υποτιμητικο.. τι αλλο?πουτάνα γιατί καλέ μου ανθρωπε?
τύπε της βαζεις χρονια της κοπελαςαφου δεν εισαι κυρα...και μαλλον το θεωρεις και υποτιμητικο.. τι αλλο?