Νέα

Στο Σούνιο έφτασε τουρκική φρεγάτα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 272
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eίναι σαν να σου κάνουν καμάκι στη γκόμενα και να μην ζητάς το λόγο για να μην υπάρξει "κλιμάκωση"

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εμφανής ήταν η προσπάθεια των ελληνικών επιτελείων να μην υπάρξει κλιμάκωση μετά την προκλητική αυτή πορεία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού. Παράλληλα, καταβλήθηκε προσπάθεια να παραμείνουν χαμηλά οι τόνοι, βάσει της τακτικής που ακολουθείται τις τελευταίες ημέρες, καθώς σε κορυφαία κυβερνητικά κλιμάκια έχει κυριαρχήσει η άποψη ότι η προσπάθεια της Τουρκίας να δημιουργήσει ένταση στην περιοχή του Αιγαίου θα πρέπει να βρίσκει αποκλειστικά και μόνο διπλωματικές απαντήσεις.

Σε αυτήν ακριβώς την παράγραφο βρίσκεται κλεισμένη όλη η μιζέρια και η αποτυχία της ελληνικής διπλωματίας

KingEdward ευχαριστώ για την πηγή

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο Σούνιο έφτασε τουρκική φρεγάτα!!!

Σε απόσταση τεσσάρων ναυτικών μιλίων από το Σούνιο και πέντε νμ από την Κέα έφτασε η φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Turgut Reis, παραβιάζοντας κάθε κανόνα αβλαβούς διέλευσης!
Εντάξει μωρέ πώς κάνετε έτσι... Ούτε καν στον Πειραιά δεν πρόλαβε να φτάσει

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
εφτιαξαν και φωτο για το θεμα........

Συνημμένα

• ploio-rafina.jpg
    ploio-rafina.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οσοι υποστηριζουν πως καλυτερα ειναι να εχουμε πχ σχολεια παρα φ16 κανουν μεγα λαθος. ετσι σκεφτοντουσαν στη γαλλια τη δεκαετια του 30 και οι γερμανοι εκαναν περιπατο.
Μηπως εισαι ο δασκαλος και μεντορας του Ευαγγελατου??? Μηπως να κανουμε επιστρατευση ΤΩΡΑ???

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Προς τι η χειρονομία φίλτατε "Tsambo"??

Νομίζεις ότι δεν ισχύει??
Επειδη εκτος του οτι νομιζω οτι ισχυει το ακριβως αντιθετο, η χειρονομια υποδηλωνει την αντιθεση μου στο πνευμα "θα μπουμε μεσα και θα τους γαμησουμε" και μεγαλη Ελλαδα και ΠΙΠΕΣ...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά μη μαλώνετε

Συμφωνίες και πόλεμοι δε γινονται με βιντεάκια

Ας προσπεράσουμε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Παιδιά μη μαλώνετε

Συμφωνίες και πόλεμοι δε γινονται με βιντεάκια

Ας προσπεράσουμε
Ναι αλλα εκφερονται γνωμες με αυτα... Κι εγω αναρωτιεμαι ΠΟΥ και κυριως ΠΟΤΕ στο πουτσο ζουμε πιστευοντας οτι πρεπει να αυξησουμε τους εξοπλισμους ή να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ τους Τουρκους...

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Ναι αλλα εκφερονται γνωμες με αυτα... Κι εγω αναρωτιεμαι ΠΟΥ και κυριως ΠΟΤΕ στο πουτσο ζουμε πιστευοντας οτι πρεπει να αυξησουμε τους εξοπλισμους ή να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ τους Τουρκους...

Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο..

Μάλλον αλλού ζείς..

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Το καλύτερο βίντεο - κλιπ επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!
Μπροστά του, το Star Wars είναι σοσιαλιστικός ρεαλισμός!
Τίποτα σε στυλ Μάτριξ έχουμε;

Σε αυτήν ακριβώς την παράγραφο βρίσκεται κλεισμένη όλη η μιζέρια και η αποτυχία της ελληνικής διπλωματίας

KingEdward ευχαριστώ για την πηγή

Ένφο, η ελληνική εξωτερική πολιτική είναι ο ορισμός του κατευνασμού...Αν υπάρχει κάποιος κεντρικός άξονας σε αυτήν, είναι να κερδίσουμε χρόνο μήπως και αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων (ζήσε Μάη να φας τριφύλι) ή οι Τούρκοι αλλάξουν προσανατολισμό (κόβει η πουτάνα το γαμήσι; )

Οι τούρκοι από την άλλη παίζουν έξυπνα και με επιμονή...Αμφισβητούν διαρκώς το status quo αλλά με τέτοιο τρόπο που οποιαδήποτε δυναμική αντίδραση της ελλάδας θα φαινόταν ως επιθετική ενέργεια κύρηξης πολέμου σε ένα ειρηνικό έθνος...
Και η ελληνική διπλωματία, ξέροντας καλά τα λιγοστά της ερείσματα, θέλει να αποφύγει να ρίξει η ελλάδα την πρώτη σφαίρα διότι αν το κάνει χάνει τη διεθνή της νομιμότητα (θα μου πεις τί έπαθε η Τουρκία ή το Ισραήλ ή οι ΗΠΑ που την έχουν χάσει προ πολλού; Άλλα μεγέθη θα απαντήσω) και την έξωθεν καλή μαρτυρία...
Διότι οι Τούρκοι στο εξωτερικό παρουσιάζονται ως θύματα της ελληνικής επεκτατικότητας ( ! ) και αρκετοί τους πιστεύουν κιόλας...

Για αυτό από το να κατακεραυνώνουμε την ελληνική εξωτερική πολιτική, καλό θα ήταν να δούμε και τις εναλλακτικές της...Οι οποίες είναι η εξής μία: ΠΟΛΕΜΟΣ και μάλιστα θα τον έχουμε ξεκινήσει εμείς...
Υπάρχει βέβαια η θεωρία του 1ου πλήγματος αλλά οι τελευταίοι που την εφήρμοσαν είδαν δύο ατομικές βόμβες να σκάνε στο έδαφός τους...
Και ποτέ μα ποτέ δεν ξεκινάς πολεμο αν δεν είσαι 200% σίγουρος ότι θα κερδίσεις (όπως έπραξαν οι τουρκοι το 1973 που γνώριζαν καλά ότι δεν θα υπάρξει διεθνής αντίδραση και ότι ο ελληνικός στρατός ήταν υπό διάλυση)...
Εμείς πόσο σίγουροι μπορεί να είμαστε;;;

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Το καλύτερο βίντεο - κλιπ επιστημονικής φαντασίας που έχω δει!
Μπροστά του, το Star Wars είναι σοσιαλιστικός ρεαλισμός!
Τίποτα σε στυλ Μάτριξ έχουμε;

Ναί με τον Καραμανή να αποφεύγει "σφαίρες" του Ερντογάν  :rockon: :rockon:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Tsambo όσον αφορά στς γνώμες, στην ηλικία μου καταλαβα κάτι που μου ειχαν πει όταν ήμουν πιο νέος.

Σημασία έχει ΠΟΙΟΣ εκφράζει μια γνώμη. Δεν έχουν όλες την ίδια βαρύτητα.

Βιντεο μπορει να φτιάξει ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και ο psolaras19  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom